• 33
    bir 10 sene daha frank rijkaard'dan daha iyisi olamayacaktır. yönetimde en ufak halsiyet varsa rijkaard'dan özür dilemeli ve bir an önce istifa etmelidir. bu takımı bu hallere düşüren, bütün kazma ve baltaları takıma toplayıp ondan mucize yaratmasını bekleyen bu yönetimdir. başarısızlığın faturasını ona çıkarmak isteyen ve kuyusunu kazmaya çalışan da.. adnan polat, geçen seneki yıldırım demirören vakasından daha kötü bir haldededir. adnan polat için istifa seslerinin yükselmemesinin tek nedeni ise tribündeki paralı uşaklarıdır.

    bu adam total futbol oynatmaya geldi buraya amacı bunu bu ülkeye getirip sevdirmek. yıllarca ünlü fransız restoranlarında çalışmış bir aşçıyı transfer edip eline bıçağı verip döner kesmesini istemekten başka bir şey değildir bu. ha bu kafayla kebapçı bile yönetemez bunlar orası da bi gerçek.

    ha şimdi rijkaard elindeki kadronun bu olduğunu görüp ona göre sistem uygulayamazmıydı? evet uygulardı.. ama adam basbas bağırıyor "ben sistem hocasıyım benim sistemim bu!" madem değişiklik, modern futbol ve bir devrim istiyorsunuz radikal kararlar alacaksınız.. elinizi taşın altına sokacaksınız.. gerekirse milyon eurolar harcayıp adamın eline malzemeyi vereceksiniz.. oyunculara göre hocayı babamda getirir. marifet hocaya göre oyuncu getirmekte. transfer döneminin bitmesine günler kala daha siz o adama elle tutulur 1 futbolcu bile kazandıramamışsanız, bir kaç milyon euronun takıma kaybettirdiği avrupa kupaları ve son yılların ligdeki en kötü başlangıcıysa artık ne yaptığınızın farkına varın. bir an önce istifanızı verip bu takımı profesyonellere emanet edin artık.

    bu taraftara ve yüzyılı geçen tarihi olan büyük bir camiaya bunu yapmaya, bu takımı bütün dünyaya rezil etmeye, sivas gibi takımların yöneticilerinin bile taşak oğlanı yapmaya çalıştığı bir camia haline getirmeye hakkınız yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın