resim
Aydın Yılmaz
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:36
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 621
    öncelikle: canımsın dostum.

    şimdi siz no aydın yılmazcılar üzülmeyin canım arkadaşlarım. aydın eskişehir maçında ilk 11 de başlayacak, belki etkili olacak bir asist falan yapacaktır. ondan sonraki gün yenileme çalışmalarına katılacak. ertesi gün ise antremanda sakatlanacak.

    yani siz no aydın yılmazcı canım arkadaşlarım istediğiniz olacak ve aydın yine yeni yeniden oynayamayacak.

    çünkü bu lanet olası yetenekli adam müthiş geçirdiği sezon sonrası -yönetim silmeyecekse yazıyorum- sıçılmış bok gibi kenara atıldı, hiç bir türlü şans verilmedi. sonraki sezonda daha beteri yapılıp hadi sen git bi dışarıda piş denildi.

    adamın omzu çıktı, orası burası burkuldu, düştü kalktı toplam 10 maç oynayamadı. sonra döndüğünde kondisyon yok, 2 senedir oynayamadığı için tecrübe yok. ama 19 yaşındaki bu velet gol kaçırdığında "yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh no aydın yılmaz"

    işte bu koduğumun yetenekli futbolcusunu 2 sezon boyunca haram ettiniz. sonrasında da no aydın yılmaz dediniz. sizin eseriniz bu çocuk. yoksa hiç kuşkunuz olmasın.

    bir taraflarını yalayacağımız kaptanımız da demiş ya " takımda kalabilmek için aydına tekme bile attım hiç üzülmedim " diye. aha durum bu işte. daha ne beklersin aydından.

    no aydın yılmaz ulan. aydın boşver adaş sen bırak bu oyunu. yine sakatlanıcaksın zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın