• 1
    futbol hastası gay şairdir. çelimsizliği nedeni ile futbolcu olamadığına üzülür.
    onun futbol'a bakışı da bir başkadır.

    -----alıntı--------

    -sanki futbolcuların çoğunun eşcinsel eğilimi varmış gibi gelir bana. işte bacaklarını tıraşlıyorlar, ya da o kadar kişinin gözünün önündeler, birlikte soyunuyorlar, birlikte duş alıyorlar, birlikte dışarı çıkıyorlar, eğleniyorlar, kaçamak yapıyorlar... bu yakınlaşma ister istemez bir seks aktivitesini getirmese bile, erkek ilişkisinin yoğunlaşmasını getiriyor. birer gay fetişi olma durumları da söz konusu.

    -her futbolcu eşcinseldir demiyorum ama, bütün o kurumsallaşmış olan hiyerarşik yapıya maço/maskülen bir bakış açısı getirmek zorunda. onu örtmek zorunda. futbolu bir erkek sporu olarak gösterse dahi, ister istemez vücudunun bir kısmını soyuyor, bütün sporlarda bu var zaten... olimpiyatlar nerden çıktı? yunanistan'da bütün erkekler çıplak spor yapardı. nedeni de vücutlarının güzelliğini orada toplanmış insanlara sunabilmektir.

    -beni en çok uyaran, etkileyen şeylerden biri golden sonra birbirlerinin üzerlerine atlamaları. 'keşke futbolcu olsaydım' diyorum bazen.

    -gazetelerde sakatlanmış olan futbolcunun konumuna dikkat ederim bir de. çok homoerotiktir. her tarafı açıktır. kendinden geçmiş, kendini huşu içinde teslim etmiş bir partnere benzer çoğu kez.

    -eminim ki birçok gay dünya kupası'nı izleyecek. burada yanlış anlaşılmasın: oradaki erkekleri bir cinsel obje olarak kullanmak için değil, erkeğin bütün vücudunu, zekasını, kaslarını da aynı anda kullanabilmesini içeren bir şey futbol.

    ------alıntı------

    yakın dönemde ilhan mansız, emre belözoğlu ve serhat akın için yazdığı şiirleri kamu oyu ile paylaşmıştı.

    hafızam beni yanıltmıyorsa bursaspor taraftar gurubu sags'ın ismini aldığı şiir ona aittir.

    (bkz: seni annem gibi sevdim/@zizonkovac)

    deli güzel şiirleri vardır;

    "bir daha dünyaya gelsem yine seni severim dedin ya bana,
    yanından geçenin anasını s..eyim"

    gibi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın