• 225
    eğer evdeki uydu alıcımızda sorun yoksa, dünkü * gol programında ersin düzen kendisine "barcelona diğer liglerde şampiyon olur muydu, mesela premier league'de" tarzında bir soru sordu. o da yaklaşık olarak şöyle bir cevap verdi. "evet şampiyon olur. la liga'da barcelona bazen takılabiliyor, espanyol deplasmanında, villarreal deplasmanında, sevilla deplasmanında, valencia deplasmanında (malum burda örnekler bitmiyor)... ama ingiltere'de wigan gibi, west bromwich albion gibi güçsüz takımlar var."

    kendisini bu saçma açıklaması nedeniyle tebrik eder, ben de şunları söylemek isterim:
    - ingiltere'de güçlü takımlar var. bir tottenham, bir fulham, bir manchester city... ispanya'da hercules, levante, malaga falan bu ne yuaa.. geçen sene de valladolid, tenerife, xerez falan vardı.
    - iskoçya'da celtic ve rangers birbilerini zorluyor. ingiltere'de wigan, wba falan var. salın üstlerine dağıtsınlar premier league'i. *
    - avustralya'yı asya kupasında japonya zorluyor. ama avrupa'ya gelsinler her sene şampiyonlar. san marino, malta, andorra, ohooo bunlara her maç 5-10 gol.

    abarttığımın farkındayım. o da mantıklı cümleler kursun. mesela "arsenal geldi, barcelona dağıttı onları" desin. ferguson, chelsea, iki sene önceki chelsea maçında øvrebø falan derim ama yine de eyvallah. en azından doğru bir şey söylemiş olurdu. (bu paragrafta arsenal sempatizanlarından eksi almamayı umuyorum)*

    la liga yayınının sizde olduğunu biliyorum. ama böyle komik cümleler kurulmasa, barcelona'nın oyunuyla takipçi çekseniz. ki evinde ntv-ntvspor çeken futbol meraklıları maçları izliyordur. premier ligin daha iyi olduğunu kabul eden birinin, digitürk alıp la liga maçlarına gözünü kapatacağını sanmıyorum. iki ligi de izler adam. neyin reklamı bu böyle?
App Store'dan indirin Google Play'den alın