• 1
    genellikle mactan once meydana gelen durum.

    entry yazıldıgı tarih itibariyle 23. yasını yasamakta olan sahsımdan 3 seneyi bir koseye koyuyorum, 3-23 yas arası kalan 20 sene insanın aklına net olarak islemistir diyelim... iste bu sure boyunca her mac oncesi illa ki bir yerlerde sakat futbolcuların durumu belirsizliklerini korumaya devam ediyor..

    bir kere de cıkıp diyen olmadı "su su su oyuncular sakat, siksen oynamazlar, dagılın simdi hadi" diye net bir sekilde. ya da "su ve su sakattı, bi' bokları yok aslan gibiler, naz yapıyor ibneler" diyeni de duymadım. illa ki belirsizlik korunuyor. oynar diyorsun, "ya oynamazsa?" diyorlar, oynamaz yaaaa diyorsun "oynayabilir aslında..." diyorlar.

    futbolun basına gelmis gelecek en buyuk ikilemlerden biridir bu sonuc olarak. sakat futbolcuların yerinde olsam isyan ederdim ben "arkadasım oynamıyoruz, bizi de magdur ediyorsunuz ayıp oluyor" diye. tersi de olabilir "oynayacagız lan iste ne diye sov yapıyorsunuz" diye bir basın acıklaması yapsalar, su belirsizlik ortadan kalksa.. belki o zaman her sey duzelir, futbolda beklenen pozitif devrim boyle gercek olur.. bir bakmıssınız sakat futbolcuların durumları belirli olmaya basladıgı zaman sabri'den muz ortalar, ayhan'dan isabetli paslar, mustafa sarp'tan akıl almaz top calmalar*, barıs ozbek'ten klas calımlar izleriz, aykut bile yan topa cıkar ve cıktıgı yetmezmis gibi topu alır/yumruklar belki...

    boyle bir dunya istiyorum. cok mu zor lan. evvela su sakatların durumu bir belirlensin, ben inanıyorum bir seylerin degisecegine.

    zaten galatasaray dendi miydi ayrı bir problem bu. belirsizligi bırak, hayattalar mı onu bile bilmiyoruz, mesela 2 aydır caglar'a ne oldugunu kimse bilmiyor, belki de adamı hollanda'da kamp yapılan sahada unuttuk haberimiz yok..
App Store'dan indirin Google Play'den alın