resim
Adnan Sezgin
Görev:Sportif Müdürü
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 353
    kalan 1 haftada yeni transferler yapması şarttır. hem kendi için hem takım için. ancak anlaşılan sezgin, takımdan çok kendisini düşünüyor. transfer yapamazsa gönderilir kısmını düşündüğünü sanmıyorum, o işsiz kalmaz. nasılsa bir takımı alıp spora yatırım yapmak isteyen para babası birileri çıkar adnan sezgin'i işe alır. ama onun derdi başka sanki bu transfer mevzularında. futbolcu ve kulübüyle anlaşıp da hala transfer gerçekleşmiyorsa işin içinde akçalı başka işler var gibi geliyor. günahını almak istemem ama satılanlardan gelenlerle bile çoktan bu iş biterdi.

    ayrıca artık işi çok daha zor. artık biz almak zorunda bir kulübüz. orta sahaya iyi futbolcu ihtiyacımız olduğunu, mecbur olduğumuzu bütün dünya biliyor. niye sana iskonto yapsın ki, futbolcu menajeri komisyondan kazanıyor parasını, niye komisyonunu düşürsün ki. yemezler.

    emana'ya 8 milyon çok mu? çok tabii. ama artık parası neyse verip almak zorundayız, yoksa bu sezon işimiz var. hem 5 değil de 8 olursa, komisyonlar da yüksek olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın