resim
Achille Emaná Edzimbi
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:42
Boy:1.80
Uyruk:Kamerun
  • 82
    a sınıfı bir oyuncu değildir. bence b ve c sınıfı arasında bir adam. tüm yaz a sınıfı transfer bekleyince çok boktan bir transfermiş gibi geliyor**. yalnız şöyle bir durum söz konusu; elimizdeki ortasaha elemanlarının %75'i f bilemedin e sınıfı adamlar. emana her şekil barış'tan, ayhan'dan, mustafa'dan iyi oynar.

    elano - emana

    cana

    üçlüsü gayet dengeli gibi geldi bana. yalnız bu emana adlı abinin tipi aynen hafif kızışan ortamlarda karşı tarafa "senin emoğagorumgavat" diyerek dalan manyak adamları andırıyor. böyle bi huzursuz durmuş tüm resimlerinde. gülümsediği resimlerde de "sikerim ha" duruşu hakim. neyse.

    dakikasına gelen edit:

    duydum ki bonservis bedeli için 5-6 milyon avro gibi bir rakam ödenecekmiş. yani böyle bir durum söz konusu olursa adnan's bir zahmet terketsinler kulübü. beş aydır her yerde bangır bangır ekonomi yapacağız diyip, 29 yaşında, 2 ligde oynayan bir topçuya 6 milyon avro vermek... resmen adam sikiyorlar ya. rakamlar resmi olarak açıklansın o zaman daha sağlıklı yorumlanabilir bu transfer. gerçi şöyle bir durum daha var. transferin bitmesine 1 hafta kalmış. adamlar tok satıcı. birinin adnan sezgin'e transfer piyasasında "akşam pazarı" diye bişey olmadığını anlatması lazım. öyle son saatler diyerek ucuza bırakmıyor kimse malını.
App Store'dan indirin Google Play'den alın