• 6
    yok ben buna bile alışacağım bir gün ama bu galatasaraylılık popülizmine ve şovenizmine alışamayacağım, bu galatasaraylılık dedektörü insan modellerini ve bu kültürü yok etmek için elimden ne gelirse yapacağım.

    off offf bir türlü bitemedi gidemedi şu ' en bi sağlam galatasaraylı'' benim tripleri. haa 10 senedir tribündeyiz ama hala alışamadık galatasaraylı olmaya. galatasaraylı olmanın kanunlarını herkes ayrı yazdığı için onu da takip edemedik. ne yapalım eziğiz işte. içimizden geçtiği anda bir şeyleri samimi bir şekilde paylaşıyoruz öyle ne yapalım bilemedik bu galatasaraylılık nasıl bir insan üstülüktür. bilmeden takım kötü yönetiliyor, kulüp kötü yönetiliyor diye hakkım olmayan işlere kalkıştım. cezam recm edilmek olmalı. biri çıkmış ilk okul öğretmenim gibi tahtaya 10 kere yazmış. yok be kardeşim vallaha mı? galatasaray'ın renkleri sarı kırmızı mıydı yoksa?

    uzun uzun anlatmaya gücüm yok sabahın 5'i zira. bir ince tespittir bu başlık o kadar. ve burası siz mastürbatörler için; elbette galatasarayımız herkesi yener, parçalar, hebe hübe, allaah, cimbom uleaann,dört sene üst üste şampiyon olduk falanlar,filanlar... tamam mı oldu mu arkadaşlar.... ulan şu yaşıma geldim hala tahammül edemiyorum demekki kafi derece de olgunlaşamadık kafi derecede galatasaraylılaşamadık. bahsini etmeye çalıştığım şeyi anlamak, vermeye çalıştığım psikolojiye uyanmak bu kadar mı zor olur.

    galatasaray bundan çok daha zor çok daha berbat günler yaşadı bu 2000ler sürecinde hatta geçen sene de korkunç günler yaşandı lakin bu takımdan özellikle de sözlükte en son vazgeçecek olanlardan biri olduğuma emin olabilirsiniz. keşke galatasaraylılığımı yargılamadan önce 1 dakika kadar nefeslenseydiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın