resim
Royston Ricky Drenthe
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.67
Uyruk:Hollanda
  • 19
    güzel olur gelirse. direnç, sürat ve agresiflik katacağı muhakkak. ama asıl sorun nerede faydalanacağımız. sonuçta bu adam madrid'te deli bir ortasaha kadrosu sebebiyle bekte oynatılıyordu ama aynı zamanda ortasahada da oynayabiliyor. benim tercihim bekte değerlendirilmesi elbette ve hakan balta'ya acilen yol verilmesi. kewell kanatta oynadığı sürece 90dk'yı çıkarabilmesi için ciddi bir desteğe ihtiyacı var ki hem bekin kulvarını doldurmakla uğraşıp hem de kondisyonunu ekonomik olarak kullanmaya çabalamasın.

    büyücülüğünü tamamen hücuma yönelik olarak kullanabilmesi için arkasındaki çimleri aşındıracak bir beke ihtiyacı var. kewell dip çizgide top aldığında içeriye kat etmeyi akıl edecek, bunu yapmayı deneyecek bir beke ihtiyacımız kewell'dan tam randıman istiyorsak kanatta. ayrıca kewell'ın al verlerine aklı erecek birisine.

    daha pek çok açıdan baktım şuan da, drenthe gayet faydalı olacaktır. ama hala yetersiz. drenthe gelirse, elano elde tutulursa o zaman sadece tek bir transfer daha yapıp eldekilerin sağlığına dikkat etmemiz yeterli olacaktır büyük ölçüde.

    drenthe'ye;
    (bkz: diarra'yı kap gel)

    hakan'a;
    (bkz: servet'i kap git)
App Store'dan indirin Google Play'den alın