• 7
    olmaması gerekendir. takımda bazı futbolcular kötü oynadığında, bazı futbolcuların takımı kendine getirmesi gerekir ya. onikinci adam, oyunu tezahüratlarıyla davranışlarıyla etkileyen taraftar da bu görevi üstlenmelidir. takım böyle oynasa, futbolculardan biri de protesto için koşmasa hiç hoş olur mu? "onların işi futbol oynamak" diyeceksin, taraftarın işi de destek vermek. "ben iyi futbol görmek istiyorum, böyle oynarlarsa böyle yaparız" diyorsan sen galatasaray için değil, futbol için gelmişsin. o zaman her sezon hangi takım iyi durumdaysa onu tut. git beşiktaş kombinesi al, quaresma ve guti'yi izle. bak onlar iyi oynuyor, onları destekle o zaman.

    protestonu başka zaman yap, devam etmekte olan bir maç var. 2-0 yenik olduğumuz bir maç var. kötü oynamaya devam etsinler, "5-0 olsun da, istifalar gelsin, amacımıza ulaşalım" mı diyorsun? ne sebepten olursa olsun takımının fark yemesini isteyenleri de anlamıyorum. yenilsinler de istifa etsinlermiş. böyle kötü, yakaladığı pozisyonları tarlaya atan takımdan evinde 5 yemenin; yankısı, etkisi yok mu? bir galatasaraylı, galatasaray'ın yenilmesini ister mi? galatasaray bak, dikkatini çekiyorum, galatasaray.

    takımdakilerin hepsi gitse işler düzelecekmiş havası var bir de. arda turan'ımızın döktürdüğü maçları hiç mi hatırlamıyorsun? barış özbek'in sahanın her yerinde havadan yerden tüm topları kesip, akıllı işler yaptığını hatırlamıyor musun? * ayhan akman'ın çok değil, birkaç yıl önceki halini unuttun mu? yaşına rağmen ne kadar mücadele ettiğini ve uzun paslardaki başarısını görmüyor musun? hakan balta ve servet çetin'in aslan kesildiği maçları hiç mi hatırlamıyorsun?

    bu oyuncular tamamen bitmiş mi? ne yapsak yaramaz mı? hakan balta önünden geçen topu ayakla uzaklaştıramayacak kadar yetenek yoksunu, futbol cahili, veya galatasaray düşmanı biri mi? barış özbek'i saha içindeki tercihleri için; sahadan birilerinin uyarması, kendine getirmesi lazım da. ya diğerleri? onların performansları maksimuma çekebilme ihtimalini neden düşünmüyorsun, neden desteğini çekiyorsun? sahada bu oyuncuların yanında lucas neill, arda turan, harry kewell ve milan baros var. onları niye göz ardı ediyorsun? durum 2-2'ye geldiğinde harry harry kewell diye bağırıyorsun, durum 2-0'ken harry kewell'ın takımı kendine getirme çabasına neden destek vermiyorsun?

    takımda çok şeyin kötü durumda olduğu doğrudur. ancak sahada galatasaray oynamaktadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın