• 27
    fenerbahçe elenirse bizim elimize ne gececek bir türlü anlamıyorum. trabzonspor'un büyük ihtimalle eleneceğini ve bursaspor'un ancak karınca kararınca bir performans göstereceğini öngörürsek bu sene ülke puanımız bizim, beşiktaş'ın ve fener'in eline bakacaktır. hadi diyelim ligimizde ikinci olan takımın sampiyonlar ligi'ne gitme şansının cok zorla yok arasında olmasını sallamıyorsunuz bari pclion'un emeklerine saygı gösterin. adam bir sezondur her avrupa kupası maçında hesap kitap yapıyor rusya'ya ne kadar yaklasabiliriz diye.

    açık konusmak gerekirse genç oğlanların fener'i elemesi beni de memnun etti ama orada durum baska. biz uefa'da oynarken ezeli rakibimizin şampiyonlar ligi'nde oynaması (maddi getiri ve götürüleri bir tarafa) bana dokunuyor. bunu sindiremiyorum. bununla beraber bırakın adamlar gelsin europa league'e hatta ilk 16'ya filan da girsinler, hem ortak kasamızdaki puanlar artsın hem de anamızın ligine olan konsantrasyonları azalsın. anlamıyorum ki fener sezon basında avrupa'dan elenince bu bize ne kadar fayda saglayacak. otomatikmen bizden ve besiktas'tan en az 10 maç daha az yıpranacaklar.

    ayrıca 24 mart 2007 yunanistan turkiye maci'nda yaptıkları gibi kemal was gay pankartı açarlarsa paok'u desteklemeye devam edebilecek misiniz onu da cok merak ediyorum. kemalizme son derece mesafeli bir insan olarak o pankart beni fazlasıyla rahatsız etmişti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın