resim
Aykut Erçetin
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:41
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 437
    kendisi cok efendi bir insandir. temiz yüzlüdür, kimse ile tartistigini görmedim, bugüne kadar hakkinda basinda magazinsel icerikli hic bir haber yapilmadi. yapilacagini da sanmiyorum. bugüne kadar söyle de düsünebilirdi. anasini satiyim, nasil olsa kicimizi da yirtsak takima giremiyoruz, o bar senin bu bar benim dolasirim. o bunu yapmadi. antrenmanlarda daima cok calisti, fizigini devamli korudu. bu onun disiplinli bir sporcu oldugunu gösterir. azim ile calisti, bir gün o kaleyi devralicam dedi. uzun yillar mondragon un arkasinda bekledi. mondragon dan sonra bir daha takima dogru dürüst kaleci gelmedi. yilmadi, kendisinden cokta iyi olmayan kalecierin arkasinda da tepkisiz bekledi. bir gün, evet bir gün gececegim o kaleye diyordu.

    derken mevlam ona 2010/2011 sezonu itibari ile galatasaray in o 3 diregini korumayi nasip etti.

    lakin üzülerek söylüyorum, bugün e kadar göstermis oldugu performans ben dahil hic kimseyi tatmin etmedi. sanirim galatasaray in kalecisi olacak kalite de degil. hazirlik maclari haric henüz 3 mac a cikti. $ahsen performansini su an itibari ile yeterli bulmuyorum. bir 3-4 mac daha kendisini izlememiz gerektigi kanisindayim. ligin 5. / 6. haftasina kadar belli miktar da maca cikmi$ olacak. orada bir son degerlendirme yapilip, akibetinin ne olacagina karar verilmesinden yanayim.

    sonrasinda ufuk ceylan i görmek isterim kalede. bir de onu görelim bakalim. manisa tarzani dediler zamaninda. görelim bakalim sahadaki marifetlerini.

    ya yillardi cok büyüttük aykut u gözümüzde ve aslinda coktan yollarin ayrilmasi gerekirdi. ya da bu cocugun mac eksigi var, oynadikca iyi olacak. bekleyip görecegiz.

    lakin korkarim beklentilere kar$ilik veremeyecek.

    hayirlisi..
App Store'dan indirin Google Play'den alın