2003-04 Türkiye Süper Lig 33.Hafta Maçı
19:30 Hüseyin Avni Aker
2 - 4
  • 6
    fransa'ya ablamın yanına gittiğim için izleyemediğim, ama sonucunu öğrendiğimde önce şaşırdığım sonra sevindiğim maçtır. galatasaraylılık böyle bir şey işte.. tıpkı geçen sezonki 0-0 biten bursaspor maçı gibi. gönül bir yandan fenerbahçe'nin şampiyon olmamasını ister, diğer yandan da hazırlık maçı dahi olsa galatasaray'ın her zaman her yerde kazanmasını...

    o zamanlar fransa'da netten "kurtlar vadisi" olsun "gs.org" olsun anında görüntüyü alırdım (türkiye'de adsl olayı bu kadar gelişmemişti ya da bizim evde imkanlar kısıtlıydı) ve ablamın evine döndüğüm gibi maçın özetlerini izlemiştim.

    öncelikle kalemizi aykut erçetin'in koruduğunu belirteyim. birkaç pozisyonda soğukkanlı davrandığından ve o olimpiyat çilesi'nde mondragon fazlasıyla mimlendiğinden aykut'a hemen övgüler yağmıştı. suat usta'nın golünde kaleci petkoviç inanılmaz saçmalamıştı.

    necati'nin ikinci, bizim üçüncü golümüz öncesi ayhan akman hayatının ikinci şutunu (ilki tabii ki 5-3'lük sivas) çekmiş, direkte patlayan top sonrası trabzonspor altıpasında inanılmaz bir karambol olmuş (tıpkı nantes deplasmanında sergen yalçın'ın golü öncesi gibi), kral hakan şükür fleurquin misali adrese gönderememiş ama necati gerekeni yapmıştı.

    son gole gelirsek.. murat erdoğan 2 sezon önceye selam çakmış ve trabzon'da hasan şaş'ın cem beceren'in belini kırdığı pozisyonun benzerinde sol ayağıyla köşeyi bulmuştu..

    bir dedikodudan bahsetmezsek de olmaz.. necati ateş'in bu maç öncesi fenerbahçe'den teşvik primi aldığı konuşulur hala trabzon'da. malum arkadaş sarı-lacivertli formayı giymeye pek meraklıydı ve o gün de gayet iyi oynamıştı. hatta antalya'da eski günlerine dönen necati'nin, sırf bu söylentiler yüzünden 3 ayda 500 forveti gündemine alan trabzonspor için adının geçmediği söylenir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın