• 318
    trişkadan nağmedir. geçen sezon gördüğüm kadarıyla inönü stadı kapalı tribünün önüne sarkıtılan condenser mikrofonlar vardı. sanırım bu sene kaldırmışlar. sesi çok daha güçlü alabiliyordu yayıncı kuruluş. tv'de beşiktaş'ı taraftarı ile uyutmaya çalışan medya bir süre başarılı oldu. bu ali sami yen'e küfür edecek kadar küçülebilen taraftar; en halkçı, en duyarlı taraftar oldu. yeri geldi anarşi işaretleri bu güruhun kıçları kınalı gezmesine neden oldu.

    bizim bok attığımız ultraslan sosyal konularda 1 milyon kat daha duyarlıdır bana göre çarşı'dan. medya bizi takip etmez ama hasta olsun, yardıma ihtiyaç kimse olsun, protesto edilmesi gereken olaylar olsun, ultraslan bunları medya bizi görsün amacı gütmeden içine dahil olur.

    bu midesiz adamlar, geçen sezon ana bacı sövdükleri başkanlarından, iki transferle ve başkanın satılık magandalarından yedikleri temiz dayakla, yaşa yıldırım demiören diye inlemektedirler. halkçı, ezilenin yanında, asi ruhlu beşiktaş taraftarı budur işte. jimnastik sporundan onları futbola yönlendirebilecek ışığı veren adama; o stadda 32bin tanesini kıçından alev çıkacak kadar bağırtacak sporu sunan adama, o adamın yarattığı ışık sayesinde yapılmış bir stadda küfür edebildi.

    yemişim senin anarşini de halkçılığını da. ses var icraat yok lafının tribün örneği beşiktaş taraftarıdır. başka da söyleyebileceğim birşey yok hakim bey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın