resim
Giovani Álex dos Santos Ramírez
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Meksika
  • 1029
    ilk bakışta her takımda oynar denen oyuncular vardır. işte giovanni de onlardan biri...

    bazı futbolcular kendi çöplüğünde kraldırlar. ancak yetiştiği yerden, ait olduğu yerden uzaklaşınca kendileri gibi olmazlar. örnek hakan şükür. galatasaray'da parma kadar gol atan adamın, parma'dan 3 golle dönmesinin açıklamalarından biri de budur. giovanni'nin de en büyük probleminin bu olduğunu düşünmüşümdür. en iyi performanslarını altyapısından yetiştiği barcelona ve milli takımda gösteren bir oyuncu dos santos.

    onun için galatasaray yani rijkaard tercihi çok akıllıcaydı. en büyük eksikliği olan özgüveni kendisini yetiştiren adam olan rijkaard verebilirdi. nihayetinde barca'da kendisine daha önce de güvenmiş ve a takıma çıkarmıştı. özelikle ilk maçlarında bu kadar silik olmasının nedeni kendine olan güvensizliğiydi. rakibinin arkasına saklanıyor, en olmaz yerlerde top bekliyordu hatta bu yüzden arda turan bile suçlanmaya başlanmıştı o zamanlar.

    ligin sonuna doğru dos santos açıldı, uzun süreli olmasa da kısa kısa parlamaları oldu. takımda kalsaydı geçen seneden çok daha fazla performans göstereceğinden emindim. ne yalan söyleyeyim bu sene takımda kalmasını da isterdim.

    ancak bir de galatasaray kulübünün gerçekleri var. galatasaray'ı çulsuz zannetmeyelim eyvallah ancak durum toz pembe de değil. telekom'dan gelen para banka borçlarına gidiyormuş, ben demiyorum bunları. riva durduğu yerde sana nakit vermiyor. ortasahadaki büyük açığı kapatmak için keita, elano gibi adamlar satılmak zorunda kalınıyor.

    real madrid 7 milyon paund'a gelecek vaad eden genç oyuncu alabilir. ancak galatasaray gibi bir takım o paraya kendini ıspatlamış oyuncu almak zorundadır. belki giovanni ileride büyük futbolcu olacaktır, kim bilir. fakat galatasaray yönetimini şu mali durumda bu kumarı oynamadığı için ben eleştiremem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın