• 25
    bu başlık yakında sözlük'te en çok entry girdiğim başlık olacak, bıktım artık tekrarlamaktan ama burada link verdiğinde ve o link tıklandığında hürriyet'in para kazandığını ve tık başına reyting arttırdığını bile bile veren adam, bakkaldan hürriyet'te alıyordur hiç gocunmadan. çok mu zor copy-paste yapmak? aynı eforu sarfedeceksiniz. yada alıntı yapacaksın bir-iki cümle. ama bu kadar seviyorsanız hürriyet'i, direkt ercan saatçi'nin hesabına para da yatırabiliriz. aynı kapıya çıkıyor.

    tamam biz istemiyorsak tıklamayalım ama bu sözlük'ü sadece yazarlar veya bu bilince sahip insanlar okumuyor. buraya laf olsun diye giren, arda turan başlığını merak eden biri bile tıklasa bu sözlük yüzünden hürriyet'e kazandırılmış bir kaç kuruştur. verme. verdirme. alma. aldırma. zor değil.

    sonradan gelen edit: adnan polat'ın röportajından dem vuran arkadaşlar oldu, mesaj vasıtasıyla da. diyeceğim şudur ki, kendisiyle bir sorunum olmamasına rağmen adnan polat ne bu klübün sahibi, ne de sonsuza kadar başkanı kalacak. ama hürriyet'in beni artık sinir hastası eden tavrı bir karşılığı hakediyor. başkan'ın ne çıkarı, ne düşüncesi veya planı var bilemem ama ben taraftar olarak tavrımı satın almayarak, bile bile para kazandırmayarak koyabilirim. herkese de öneriyorum. belki bir hiç ama yine de ben elimden geleni yaptım diyebilirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın