• 26
    tsn'de başkan adnan polat'ın resmi siteden açıklanmadan transferleri farklı platformlarda açıklayan bazı köstebekleri aradığına dair bir haber vardı. o haberde zoban hakkında şöyle bir cümle geçmektedir;

    --- alıntı ---

    tsn olarak mehmet şenol ve eray sözen'i tanımıyoruz.. adında gs olan bir sitenin aynı zamanda editörleri oldukları iddia edilen alenen dışarı haber sızdırdıkları ortaya konulan bu iki isim ile ilgili , bu yorumların çıktığı sitenin varsa başka editörleri, yorumcuları tesbit edilip ifadelerine başvurulmalıdır..

    ama zoban takma adı ile bilinen şahsı çok iyi tanıyoruz..
    hele hele ultraslan'ın ölümsüz lideri , rahmetli alparslan dikmen'en bu şahıs hakkında öyle bir maili var ki, yayınlamış olsak, yer yerinden oynar..

    --- alıntı ---

    allah allah, neymiş bu çok gizli mail? alpaslan abinin zoban ile ilgili yazdıkları ne ola ki yer yerinden oynayacak cinsten olsun ?

    edit: tsn nin iddia ettiği mailin, alpaslan abinin yürüyedur ile ilgili yazdıgı yazı oldugunu sanmıyorum. o yazıyı arşivlerden ben çıakrtıp koydum hemen heryere ama o yazı zaten ulu orta yazılmıştı. ziyaretçilere bile açık olan ultraslan.org zamanlarıydı. o yazıya bi açıklarsak varya neler olur neler diyecek kadar düştüklerini sanmıyorum. ama olabilir de. tsn sonuçta bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın