• 2
    gazetelere ali sami yen’de topla antrenman yaparken çekilmiş bir kaç fotoğrafıyla yansır. adı yılma ketema’dır. habeşistan vatandaşı olan yılma ketema şansını önce yunanistan’da denemiş ancak aris takımıyla anlaşmasına rağmen o sezon yunanistan futbol federasyonu’nun yabancı oyuncu yasağı getirmesi üzerine bu ülkede oynama şansını bulamamıştır.
    ardından bir kaç değişik avrupa ülkesinde şansını denedikten sonra türkiye’ye gelir. hakkında söylenen tek şey habeşistan milli takımı oyuncusu olduğudur. ancak değil ketema’yı o güne değin hiç kimse habeş takımını izlemediğinden ötürü bu oyuncu hakkında bir fikir yürütemez.
    ve her nasılsa sakallı ketema galatasaray ile denenmek üzere birkaç antrenmana çıkar. gündüz kılıç onun için “yumuşak bir stili var, iyi oyuncu” der. ancak galatasaray’da oynayacaksa sakalını kesmesi gerektiğini de söyler.
    ketema da, buna karşılık “yeter ki oynayayım gerisi kolay. berbere gitmem sadece 15 dakikamı alır” diyecektir. ancak sonra sakallı ketema’yı bir daha gören olmaz. ne olduğu ve nereye gittiği de bilinmez.

    http://i38.tinypic.com/2i9h8pf.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın