• 12
    --- alıntı ---

    fenerbahçe, adebayor'un beşiktaş'a transferini resmi sitesinden yalanladı!

    beşiktaş'ın emmanuel adebayor'u transfer edeceği haberine fenerbahçe'nin resmi yayın organı fenerbahce.org'dan yalanlama geldi. yalanlamanın sert bir dille yapılması dikkat çekti.

    spor basınında sarı lacivertliler ile ilgili çıkan tüm spor haberlerini reddeden fenerbahce.org, bu kez ezeli rakibi beşiktaş'ı ilgilendiren bir iddiayı da yalanladı. sitede yer verilen "yok artık lebron james" başlıklı açıklamada: "02.08.2010 tarihinde sabah gazetesi'nde yer alan ve "yok artık demirören" manşetiyle çıkan haberde manchester city'de forma giyen emmanuel adebayor'un beşiktaş'a transfer olacağı bildirilmiştir. söz konusu oyuncu city takımına 41 milyon dolarlık bonservis bedeliyle transfer olmuş, yıllık değil aylık 1 milyon dolara yakın bir ücret karşılığında oynamaktadır" ifadeleri kullanıldı.

    4 büyük takımın bir araya gelmesi halinde bile togolu oyuncuyu alamayacağının altı çizilen yazıda, "haberi yazan muhabir arkadaş emmanuel'leri karıştırmış olabilir" denildi.

    öte yandan fenerbahçe'nin tepkisi üzerine olağanüstü toplanan basın konseyi, transfer haberlerinde "sponsor olursa gerçekleşebilir" ifadesinin kullanılmasını ve schuster'in yönetime rapor sunmasını süresiz olarak yasakladığını açıkladı.
    --- alıntı ---

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın