• 3
    --- alıntı ---
    galatasaray uefa avrupa ligi playoff maçında ukrayna ekibi karpaty lviv ile eşleşti. kuranın ardından tur şirketleri ukrayna'daki deplasman için 2 veya 3 günlük sportif turlar düzenlemeye başladı.

    konuyla ilgili tur şirketleriyle görüşen muhabirimiz ilginç verilere ulaştı. alınan bilgilere göre tura ilgi gösteren fenerbahçeli, beşiktaşlı ve bursasporlu sayısının galatasaraylı taraftarlardan bir hayli fazla olduğu ortaya çıktı. "hangi takımı tuttuklarını nereden anladınız?" diye sorduğumuz bir yetkili, "maç biletleri her zaman organizasyona dahildir. ancak ilk kez 'biletsiz fiyat ne olur?' sorularıyla bize gelen taraftarlar oldu. çoğu galatasaraylı olmadıklarını itiraf ettiler. bazıları da galatasaraylı olduklarını itiraf etti" şeklinde yanıt verdi.

    bu şok yanıtlar karşısında muhabirimiz taraftarlar gruplarıyla bağlantıya geçti, onlara son gelişmelerin nedenlerini sordu. ultraslan, genç fenerbahçeliler, çarşı ve teksas tribün grupları, yayınladıkları ortak deklarasyonda şu ifadelere yer verdi:

    "geçmiş yıllarda avrupa kupalarında mücadele eden takımlarımız yerine sürekli rakipleri destekledik. artık bu değişmeli. galatasaray'ın ukrayna deplasmanı bir dönüm noktası olmalı. belki çoğumuzun maç bileti yok, belki galatasaray taraftarı değiliz ama ukrayna'da bulunarak ruhumuz ve bedenimizle türk'ün gücünü gösterme taraftarıyız. geçmiş geçmişte kalmalı, her takıma bir gün bir ukrayna takımı çıkabileceği düşünülerek dostluk adımları atılmalı"
    --- alıntı ---

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın