resim
Branislav Jovanovic
Takım:RFK Novi Sad
Mevki:Önlibero
Yaş:39
Boy:1.92
Uyruk:Sırbistan
  • 14
    cevat prekaziyi severiz,başımızın üstünde yeri vardır ama mesele branislav jovanovic olunca işin içinde reklam ve pazarlama var gibi geliyor bana. kim bu branislav jovanovic? 1985 belgrad doğumlu. radnicki belgrad takımında başlamış top oynamaya. 19 yaşında jedinstvo surcin takımında profesyonel olmuş. oradan 3.lig takımı fk belgrad'a geçmiş (dikkat! ofk belgrad değil bu takım) sene 2005. iyi bir grafik çizmiş burada kendince. 32 maçta 10 gol atmış. ama nedense sırbistan üst ligleri yerine tercihini kıbrıs'tan yana kullanmış. güney kıbrıs'ın vasat takımlarından ethnikos achnas'ta 1.5 sene forma giymiş. 2009 şubatında sırbistan'a dönmüş venapredak krusevac takımında yarım sezon oynadıktan sonra partizan'a transfer olmuş.
    geçen sezon partizan takımında pek istikrarlı bi grafik çizmemiş. 13 lig , 2 şampiyonlar ligi ön elemesi , 2 uefa avrupa ligi ön elemesi ve 4 uefa avrupa ligi olmak üzere 21 maçta forma şansı bulmuş. ancak bu maçların çoğunda oyuna sonradan girmiş ve kısa süreler almış. geçen sezon ilk onbirde başladığı maç sayısı 9. bu maçlarda 90 dakikayı tamamladığı maç sayısı sadece 4. hiç gol atmamış. ligin farklı kazandıkları son 2 maçında 2 asist yapmış.
    bu sezon da partizan teknik direktörü aleksandar stanojevic'in ilk tercihi değil branislav jovanovic. dmc mevkiinde partizan'ın ilk tercihi 1989 doğumlu radosav petrovic . zaten bu sezon branislav jovanovic'in oyuna sonradan girdiği 4 avrupa ligi ön eleme maçının 3'ünde yerine girdiği oyuncu radosav petrovic .
    ne kadar kadife ayaklı , ne kadar rijkaard , ne kadar inanılmaz olduğu bir tarafa ama sürekliliği olmayan 25 yaşında çok az üst düzey futbol tecrübesi olan bir futbolcuyu cevat prekazi'nin bu kadar allayıp pullaması tuhaf. radoslav petrovic deseydi... anlardık bir nebze. ama bu isim çok pazarlama kokuyor be cevat abi..çok... hayır bir şey değil..bizde barış özbek var kadroda.. bilmem anlatabildim mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın