UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu Rövanş Maçı
1 - 5
  • 209
    galatasarayimizin kazandigi ve bizim icin cok onemli bir macti. defans ile ilgili endiselerim bu macta bir kez daha tazelendi. ne oluyor beyler? ne yapiyorsunuz? aykut inanilmaz toplar cikartti bugun yatip kalkip dua etsinler. ilk yari maci izlerken on libero kim bilemedim. takim savunmasi yapilirken bir kargasa var ortalikta ismini koyamadim.kim nerede ne yapiyor belli degil.tamam ilerde ara ara baski yaptik ama rakip takip ne zaman iki uc pas yapti top kalemizde aykut harikalar yaratiyor. ilk mactan sonra da soylemistim bu is boyle gitmez karsimizda bugun adam gibi iki pas yapabilen bir takim olsa cok zor durumlara dusebilirdik dustuk de. hadi diyorum cana'nin kilo fazlasi var idman eksikligi var aslinda sadece cana'da degil takim hazir degil diyerek sonuca seviniyorum.rijkaard'a guvenim tam gelecek transferlerle daha iyi yerlere gelecegimiz kesin. cunku bu is sarp ile ayhan ile gitmiyor.rijkaard da yonetim de farkinda. bakalim gorecegiz neler olacak onumuzdeki gunlerde.

    cana'nin on libero oynadigini varsayarak yada ayhanin farketmez ikiside iyi degildi bugun, defansin yaptigi sacmaliklardan dem vuracaktim ki hakan balta'nin kaptirdigi top geldi aklima. yahu kardesim sen hangi takimda oynadigini saniyorsun? o nasil bir harekettir nasil bir top kaptirmadir? bu kadar laubali bir hakan balta gormemistim daha once. ilk yari sag kanat akinlarinda rakip ceza alaninin sag kosesinde gezinip donememesi de cabasi. hadi hazir degilsin diyerek bunu da es geciyorum.servet'in birkac kez bilincsizce ileri cikmasi da gozumden kacmadi. futursuzca hic geregi olmayan pozisyonda ileri cikip lucas neill'i zor durumda biraktigi pozisyon var. hadi diyorum sende hazir degilsin bir de karsi takimi kucumsedik oyle diyeyim bari aciklama yok cunku o mantiksiz hareketlere.sabri o defansin en iyisiydi. birkac hatasi var ama iyi niyeti ve birseyler yapmaya calismasi beni memnun etti. hala bazen orta yapmak yerine topu sisiriyor ama o kadar olur bu cocugun ustune cok gidildi ve simdi baktigimda cidden birseyleri duzeltmek icin cabaliyor. bende emegine saygi duyuyorum.

    serdar ozkan ile arda evlere senlik. ilk yari ardanin girdigi birkac pozisyon olabilir. ben bunlara bakmiyorum. arda ozel bir futbolcu yetenekli futbolcu. kendini verse o belgrad defansini hallac pamugu gibi atardi. laubali oynadi bugun. serdar ozkan cok calisiyor vesaire deniyor da arkadas eger kosacaksan sadece gidip olimpiyatlara katilacaksin. deli dana gibi kosmanin ne alemi var. pas yap biraz,ver al ne bileyim topu alip hasan sas'in son zamanlari gibi sacma sapan seyler yapmanin alemi yokki. nitekim pino girince gorduk. adam girdi muthis bir top atti ardaya. serdar atamaz mi o topu? o teknik yok mu? bence var ama kafayi kaldirmadigi icin enteresan islere giriyor.umarim duzelir bekleyip gorecegiz duzelmezse zaten pino formayi kapacak.

    kewell icin ayri yazmak istedim. cok baska bir adam kewell. yaptigi kosular, verdigi paslar, vucut calimlari iste futbolcu bu dedirtiyor insana. iyiki varsin biraz daha guclendiginde ortaligi kasip kavuracagindan hic suphem yok.

    mehmet batdal daha iyi olacak yavas yavas gelsin saglam gelsin. kumas ortada rijkaard onu guzelce isler yeterki calissin.

    aykut bence cok iyi bir mac oynadi. aykutla ufuga sans vermemiz gerekiyor. bizim kaleciye ihtiyacimiz yok. iki tane aslan gibi kalecimiz var. onlar oynamayi hakediyorlar.

    son olarak bugunku oyunu begenmedim. ne orta saha ne defans ne de forvet bekledigim gibi organize olamadi. bakin bireysel performansla takim oyununu karistirmayin. biz takim halinde oyunun defansif ve ofansif yonunu hala oynayamiyoruz. gecen yildan beri bu yara devam ediyor. umuyorum ki rijkaard'in buna bir plani vardir ve yeni transferleri dogru sekilde kullanarak bize ozledigimiz galatasarayi izletir. eger belgrad macindan sonra defans konusuluyorsa kaleci konusuluyorsa baslarini one egip dusunmeliler. ne yapilmasi gerekiyorsa yapilmali.

    ve prekazi sen ne buyuk bir adamsin yaptigin her yorum futbol kokuyordu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın