UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu Rövanş Maçı
1 - 5
  • 208
    öncelikle gerçek manada bir forvetimizin olmadığı bir durumda bile rakip ne kadar zayıf olursa olsun 5 gol atmak ve bir 5 gol daha atacak kadar pozisyon bulmak çok sevindirici. ileride oynayan 3 futbolcudan en zayıf halka ise tartışmasız serdar özkan büyük ihtimalle de yerini ya pino'ya ya da baros'un forvete gelmesi ile kewell'a kaptıracaktır. serdar özkan maalesef hem takımda bulunan bolluk hem de gösterdiği performans nedeniyle takımda alternatif kanat oyuncusu olmaktan öteye gidemeyecektir. ilk 2 gole kadar etkili oyunumuz daha sonra ilk yarı sonuna kadar yerini gereksiz lakayıtlığa ve top çevirememeye bıraktı. burada da özellikle orta sahanın top tekniğinin iyi olmaması asıl neden zaten buraya yapılacak ladesma ve rosicky transferleride bana göre bu açığı kapatacaktır.

    aykut maalesef kalede dururken net pozisyonlar çıkarmasına rağmen güven vermiyor. ilk maçta 2. golde yaptığı hata ve yine bu maçta yediği golde yaptığı hata maalesef kredisini azaltıyor. bana göre ufuk'a kale devredilerek belki bugün değil ama geleğimiz kurtarılabilir. açıkçası rijkaard'dan böyle bir hamle bekliyorum. çünkü; barcelona'yı çalıştırdığı dönemde o sene dünya kupası'nda büyük sükse yapmış olan rüştü varken bile kaleyi victor valdes'e devretti. evet belki valdes ilk maçlarda saçma sapan hatalar yaptı ama şimdi ispanya milli takımına kadar yükseldi. ufuk'un da böyle bir çıkış yapabileceğine inanıyorum.

    en son tabii ki efsaneye değinmek gerekiyor. 1993 yılında bakırköyspor'da futbol kariyerini tamamlayıp ülkesine gitmesine rağmen türkçe'yi unutmaması, ''galatasaray'a aşığım'' demesi ile en az monaco'da attığı gol kadar yine gönüllere kazınmıştır. kendisinin de dediği gibi inşallah birgün onu galatasaray'da görev almış bir şekilde görürüz. seni seviyoruz güzel insan...
App Store'dan indirin Google Play'den alın