UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu Rövanş Maçı
1 - 5
  • 205
    galatasarayın iyi oyun-kötü oyun'un ötesinde kesinlikle kazanması gereken maçtı. yani burada oyunu değil sonucun önemi vardı. çünkü o güzel oyunun gelmesini sağlayacak olan futbolcular, avrupa kupalarında kalma hakkımızın devamı halinde bize gelecekti.

    galatasaray bazı oyuncuları hariç (pino, kewell, mustafa sarp ve gol harici pino) vasat bir performans ortaya koydu ve tarihinde ilk kez bir sırp takımını yenip avrupa kupa deplasmanlarındaki yenilmezlik serisini sürdürdü. 2-1'den sonraki dönem ile 2.yarı'daki bazı kısımlar hariç çok da kötü oynamadık bence. ama bazı zamanlar lakayıt oynamamız bana saç baş yolduruyor ki bu konu'da en baştaki oyuncu hakan baltadır. bu gidişle yerini kaybeder benden söylemesi. saçma sapan ve gereksiz hareketler yapmakta.

    galatasarayın defansı hala rezalet. bir sürü pozisyon veriyoruz. hücumumuz hala iyi. forvetsiz bir şekilde 5 tane gol atmamız da bunun göstergesi.

    ben herşeye rağmen galatasarayın iyi yolda olduğunu düşünüyorum. bu takıma 1 stoper (mesela ferrari), 2 orta saha (rosicky ve ledesma) ve bir tane de forvet alınırsa galatasaray için güzel günler yakındır.

    prekazi de galatasaraya partizanlı bir oyuncu önermiştir ; branislav jovanovic. o tavsiye ediyorsa kesinlikle değerlendirilmelidir.

    bir diğer konu da prekazi ve sırp bayanlar. prekazinin ilginç türkçesi ve yaptığı dürüst yorumlar kulaklarımıza tribündeki bayanlar da (ki ilerinde bir tane bile çirkin yoktu) gözlerimize ziyafet verdi. hatta bu sebeple prekazi türkiye'de yorumculağa başlamalı biz de hazır vizeler de kalkmışken sırbistana gidip doğal güzellikleri yerinde görmeliyiz.

    (bkz: galatasaray türkiyedir)
App Store'dan indirin Google Play'den alın