• 587
    okan buruk: "thomas reis'in bulgaristan'da nasıl oynattığına biraz baktık. ilk 11'i görünce daha geçiş oyuncularıyla oynamaya çalışacaklar. ilk 11'den bunu görüyoruz."

    maç öncesi okan buruk hocamızın vermiş olduğu röportajı sizinle paylaşarak bir şeyler yazmak istedim. zira çok sıkıntılı geçeceğine emin olduğum bir karşılaşmaydı fakat okan hocamın bu açıklamasından sonra bir nebze olsa rahatladım.

    fakat 90 dakika boyunca izlediğimiz galatasaray uzun yıllardır gördüğüm en ahmak golleri arka arkaya yedi. okan buruk mikrofona verdiği demeçten kendi bile ders almamış olacak ki daha 3. dakikada taç atışı kullanırken topla tüfekle rakip sahaya yüklenirken golü yedik.

    ben basit bir adamım. muzu görürsem o muzu yerim. basit zekamla özellikle ilk gol hakkında konuşmak istiyorum.

    1- galatasaray'ın defans hattının en hızlı adamı ismail jakobs, hatta sporting maçında hoca apo'ya güvenmediği için arkaya kaçan toplarda sigorta olsun diye kendisini stoper oynattı. neyse şimdi gelelim işin komik kısmına. maçta kenardaki taç atışını kullanan adamın ismail jakobs olması okan buruk ve ekibinin futbola ne kadar uzak ne kadar ezbere bir taktikle bu zamana kadar ilerlediğinin göstergesi.

    hayatı boyunca muhammed salah bu tür gollerden 30 tane atmıştır, hiç mi önlem almıyorsunuz? dakika 3 neden apo ve davinson ceza sahasında gol arıyor? bu resmen bir akıl tutulmasıdır bu nereden bakarsan bak bir ahmaklıktır.

    2- döndük dolaştık yine yunus'un 10 numara oynamaya çalışırken batırdığı bir karşılaşmayla yüz yüze geldik. sağır sultan bile biliyor ki yunus 10 numara oynayamıyor, hele kalıplı orta sahalara karşı hiç oynayamıyor, süper kupa finalinde fenerbahe kendisini sahadan sildi, bu maç fabinho aynı şekilde kendisini bitiren adam oldu. burada suç yunus'un değil adam sezona çok iyi başladı, okan hoca inatla bu hatayı yapmaya devam ediyor.

    okan buruk'un oynatmaya çalıştığı futbolu artık herkes ezberledi, biraz beynini kullanabilen hoca galatasaray'ı çok zor duruma sokabilir. sporting maçının ilk yarısı okan hoca başka bir futbol oynayıp umut vermişti ama bu deplasmanda ne kadar hata yapabilecekse yine o kadar hata yaptı.

    galatasaray tarihine kara leke olarak geçecek bir maç daha okan buruk hanesine yazıldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın