• 2
    4-3-3'te özel olarak forvet arkası oynaması gerekmeden aynı görevi yapabilir. hatta yapıyordu da sezon başında; neeskens boşa demiyor baros'un sakatlığı ciddi sıkıntılar doğurdu diye. sonuçta baros defansın dengesini bozabilen, boşluklara doğru koşular yapan ve savunmacısını da peşine takıp alan boşaltabilen birisi.

    baros sakatlanmasaydı elano daha çok iş yapacaktı mesela. neden mi? baros'un boşaltacağı alanlara çok doğru koşular yapacak ve paslar atacaktı. bazen aldığı gibi kaleye yapıştıracaktı, girer girmez. deneme şansı olacaktı. öte yandan arda'nın dip çizgiden içeriyi zorlamayı ne kadar sevdiğini biliyoruz, orda baros'la bi verkaç yapacaktı, baros arda'ya alan açacak, arda da kalecinin ayağının dibinde topu gönderecekti.

    4-3-3'ün güzelliği de burada zaten; oyunun gidişatı size ne söylüyorsa onu yapabileceğiniz bir sistem; daha doğrusu yapmanız gereken bir sistem. boşluklara gitmeniz, bazen saf kanat bazen ise ters ayakla avantaj yaratacak cinste içe kat eden forvet. kimsenin tek bir görevinin olmadığı hem özgür hem de bir o kadar kendi içinde bir disiplini olan bir sistem. bu açıdan baros'un sezona tez vakitte form tutması lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın