• 50
    1. torbadan tercih ettiğim takım sıralaması;
    1)inter
    2)atletico madrid
    3)liverpool
    4)real madrid
    5)arsenal
    6)manchester city
    7)barcelona
    8)psg
    9)bayern münih

    bu torbada her takım sağlam inter geçen seneki juventus'tan 3 gömlek falan üstün takımları sıralarken daraldım geçen sene bu torbadan 3 puan aldık (liv 3 city 0) deplasmanda ağır ezilmedik bu sene de beklentimiz bu.

    2. torbadan tercih ettiğim takım sıralaması;
    1)club brugge
    2)real betis
    3)psv eindhoven
    4)sporting
    5)porto
    6)roma
    7)dortmund
    8)aston villa
    9)manchester united

    bu torbada dengesizlik var umarım 2 takımı da ilk 5 sıradan çekeriz geçen sene bu torbadan 1 puan alabilmişiz (at mad 1 frankfurt 0) şöyle 4 puan toplayabileceğimiz bu kura çeksek süper olur.

    3. torbadan tercih ettiğim takım sıralaması;
    1)bodo(deplasman olmayacak)
    2)feyenord
    3)shakhtar
    4)lille
    5)villereal
    6)liepzig
    7)napoli

    geçen sene ajax bodo 6 puan toplamışız bu sene hiç olmazsa 4 puan iyi olur. bu torbada napoli deplasmanı falan sıkıntı olur. shaktar tecrübesiz genç takım ama sırf arda'dan dolayı istemem takımı sağlam motive eder eyüple geldi puan aldı adam. ilk 4ten çeksek 2 takımı iyi olur.

    4. torbadan tercih ettiğim takım sıralaması;
    1)sabah
    2)slovan bratislava
    3)lask
    4)viking fk
    5)aek
    6)slavia prag
    7)lens
    8)como
    9)stuttgart

    geçen sene bu torbadan 0 puan aldık(monaco usg) rezalet bir kuradan sonra rezalet sonuçlar bu maçlar kadro darlığı dönemine denk gelse de bu torbadan sıfır puan almak çok kötü oldu. 6 puan toplayabilecek bir kura çekersek harika olur. benim gönlümden geçen deplasmana ilk 3 takımdan birine gidip kendi evimizde ilk 5 takımdan birini çekmek. viking aek deplasmanları sıkıntı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın