• 95
    http://www.sportingintelligence.com/...-galatasaray-020801/

    ingilizcem yok ama translate denen dalga metreye göre;

    --- alıntı ---

    dünya nüfusunun bir örnek alın ve üst futbolunun barcelona veya manchester united ya da beyzbol's new york yankees veya basketbol's la lakers bulmak için beklene sevdikleri spor takımı ve pek çok uzman aday isteyin.
    ancak, 500 milyon kişi gibi muazzam büyüklükte küresel bir örnek alıp bir anket ilişkin soru bir karar değil yapmak ama insanlar bir taraftar 'grubuna katılarak onların bağlı korurken, ve size farklı ve şaşırtıcı cevap olsun.
    kullanıcı aktif denk için milyonuncu ile facebook kayıt olan 500, sportingintelligence sayfaları facebook terimlerin kaç taraftar kendi resmi üzerinde sahip oldukları dünya spor takımları bulunur ve sporcular araştırılmış en popüler. ve dünya spor takımı no1 sayfası galatasaray türkiye'nin en iyi lig takımı, futbol facebook onların hayranlarını ile konulu 4,1 milyon.
    sosyal ağ giderek tanıtım ve spor yıldız ve takım pazarlama önemlidir. bazı farkla tarihinin böylece facebook, şimdi no1 sosyal ağ sitesi, popülerlik ve bir anahtar demokratik barometre / veya pazarlama başarı ölçüde.
    biz bekleyeceğiniz gibi, ve aşağıda bizim grafik gösteriyor, diğer büyük isimler de bulunuyor. barca 2 numara olarak 3,4 m fanlar, ve manchester united no10 at, 1.26m, ve lakers'ın (2.3m) ve yankees (1,8) arasında gelir. are ama türk sporseverler, kendi lider futbol kulüpleri, veya - bilebilir çabaları tutku olsun aracılığıyla? türk futbol takımları gerçekten büyük bir global şu ana kadar onaylanmamış çünkü - türkiye'den üç takım ilk 10 yapın.
    kenara galatasaray dan no1 at, orada fenerbehce no8 no3 ve beşiktaş yer almaktadır.
    en popüler bireysel sporcuların dünyanın 20 top bugün sitesiyseniz ayrıntılı başka bir yerde bu.
    ekibimizin anketinde, futbol tarafı, dünyanın no1 spor dan 12 20 takım ile ilk 20 hakim. top ingiliz ekibi liverpool altıncı sırada 1.9m facebook hayranları vardır. beyzbol, boston red sox (no9) ve chicago cubs (no19) yankiler katılımı ile ilk 20 içinde üç takım var.
    nfl top 20 üç takımları - sahipken basketboldan lakers iltihak boston celtics (no11) vardır cowboys, steelers ve azizler.
    dünya nüfusunun şimdi 6900000000 insanlara, bu nedenle tek tek dokuz yaş ve milliyetten geniş bir alanda tüm yetişkinlerin duruyor aktif facebook kullanıcıları, bu küresel kamuoyunun makul bir barometre yapıyoruz.
    facebook fan sayfaları herkes tarafından, her şey için, bir ifade ya da bir pop yıldızı, müzisyen, film veya tv show, oyun, spor, gıda maddesini, tüketici ürünleri, politik ya da sosyal veya diğer hareket ve hatta olması oluşturulabilir bir faaliyet.
    facebook popülerlik olan kendi sıralamaları burada bağlantılı ancak uyarılmak - takımları için nedense, bazı kişiler ve sıralamaları's facebook kategorilere kadar değildir aldı. bizim araştırma kapsamına alındı ekipleri, ilgili tüm kişi ve sağlamak için facebook'ta en popüler siteler binlerce trawled.

    --- alıntı ---

    kısaca facebook taki popülerlik üzerine bir durum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın