• 335
    türkiye futbol federasyonu tarafından 26/27 sezonu kadro planlamasındaki yabancı oyuncu kuralı.

    bir strateji oyunu oynuyorum. oyunda karakterler, verdiğim kararlara pop-up’lar üzerinden tepki veriyor. ne zaman diğer uluslarla biraz etkileşime geçsem, bizimkiler hemen şımarıyor. ben de çat diye vergi koyuyorum, çat diye kısıtlama getiriyorum. mesela “ekmeği herkes eşit yiyecek” diyorum ya da “bundan sonra yalnızca geri dönüştürülmüş, düşük kaliteli ürünler kullanılacak” gibi kararlar alıyorum.

    ama bir bakıyorum, içeride hemen eleştiriler, huzursuzluklar, rahatsızlıklar başlıyor. kırmızılar “onların istediğini yaptın” diyor, maviler “aman efendim, sen zaten kırmızıları seviyorsun” diye söyleniyor.

    ya arkadaşım, bu bir simülasyon. ben hiçbirinize hiçbir şeyi layık görmüyorum ki! ben bile önemsizim. işten güçten arta kalan zamanda takılıyorum işte. manyak mıdır nedir?
App Store'dan indirin Google Play'den alın