resim
Aykut Erçetin
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:41
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 327
    aykut'a laf söyleyenlerin yarın maçı * bir daha izleyip tekrar yorum yapması gerekir. aykut un maçtaki tek hatası ilk yarıdaki bir yan topta syretmesidir ki rakip de seyredince bir şey olmadı. maçı nasıl seyrediyorsunuz anlamıyorum.

    yok ufuk geçse daha iyi olacakmış. yok aykut halı saha kalecisiymiş. ulan halı sahada kaleci olmak yetse ben geçerim o kaleye ya da since prospero geçer, olmadı cracks bile geçer madem oluyor *.

    ikinci golde adam bomboş, tekrar yazayım bomboş kafaya çıkıyor. demek ki rijkaard rakibi kornerlerde bir bok yapamıyor diye söyledi. bizimkiler de tutmaya gerek duymadı. zate o adam oradan 53 kere vursa 49 unu atamaz. 4 ünü de aykut içeri alır!

    arda bey kıçı kırık, 0 teknik şut ile şansa bala 2 gol atsın ulu arda olsun, batdal a pas vereceğine kalecinin üzerinden aşırtsın! lider arda , yüce arda. ooouuuvv.

    eklenti editi: maçtaki tek hatayı yazmışım da en büyük hatasını yazmamışım. efendi asam aykut. maç iççin de defansa gider yapmıyor, rakibe çirkefleşmiyor.

    bunları yapsa dönse adamına sövse ilgiyi yöneltse takım arkadaşlarına bu kadar üstüne gelinmez. sesi çok çıkanın, daha gür çıkanın haklı olduğunu zanneden güruh hemen aykut a övgüler düzer.

    özel not: iş bu entry de aykut için über, süper kaleci denmemiştir. yazar artık tamamen , kendisine güvenilmesini beklemektedir. tam sezon yerli kaleci görmeyi umut etmektedir takımında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın