3. Eleme Turu İlk Maçı
Ali Sami Yen Stadyumu
2 - 2
  • 56
    sahaya cıkan/cıkacak ilk 11'i ile rijkaard'a olan guvenimi sarsan mac olmustur. adımın altına 800 sayfa yorum girersiniz "franchi denen ibne rijkaard'a inanmıyormus" diye.. girin a.k, girin sonra da ayhan-barıs-sarp uclusunun keyfini cıkarın oldu mu?

    frank rijkaard'a, johan neeskens'e, total futbol devrimine, her seye 14 aydır yani ilk gunden beri koru korune inanıyorum. hala aynı inanca sahibim. ama tum bunların gerceklesecegine olan inancım lorik cana hazır olsun olmasın ilk 11'de degil yedekteyken, emre colak yedekteyken ayhan-barıs-sarp uclusunun sahada daha dogrusu 11'de olacak olması benim canımı sıkıyor arkadas.

    total futbol ile temeli atılan devrim bu adamlarla gerceklesecekse hic olmasın arkadasım. bulent korkmaz gelsin 1-0 olsun bizim olsun mantıgına devam edelim. zira iki turlusu de aynı keyfi verecek. solda 5 sene onceki pires, sagda messi, ortada eski gunlerindeki ronaldo* olsun, arka dortlu cole-maldini-stam-cafu olsa, kalede yashin olsa, ortada da sarp-ayhan-barıs olsa ben yine memnun olmam. yeter be arkadas, hazırlık macında denedin olmadı iste, barıs kafası kopmus tavuk gibi sadece kosuyor bilincsizce, ayhan desen gotunun dibine pas atmaktan aciz, ilk fırsatta kavga-gurultu pesinde.. e sarp desen 10 santim onune dahi isabetli top atarsa olecek hastalıgına sahip...

    boyle bir galatasaray istemiyorum ben kardesim.

    hazır olmasın, cana oynasın.

    hazır olmasın, emre colak oynasın.

    hazır olmasın, kewell oynasın.

    bu ucu de en hazır ayhan-barıs-sarp uclusunden daha hazırdır. yeter be, yeter.

    adamdaki futbol sevgisini, guzel futbola olan inancı koreltiyorsunuz, yeter.

    3 gun once gelen neill 11'de cıkabiliyorsa kewell da cıkar, pino da cıkar, cana da cıkar.

    jet hızıyla edit: su mac 10-0 bitse ve sarp-ayhan-barıs uclusu 3'er gol 3'er asist ile oynasa bile fikirlerim degismeyecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın