resim
Bünyamin Gezer
Görev:Eski Hakem
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 525
    26 nisan 2026 galatasaray fenerbahçe maçında ederson'un kırmızı gördüğü pozisyonda, hakemi(!) suçlu gören ex-hakem.
    neymiş kural gereği top noktaya konacak, penaltıcı belirlenecek ve topun başına geçecek, sonra da kaleci yerine geçecekmiş; ama pozisyonda hiçbir şey yerinde değilmiş. kart yanlışmış.
    kendisi bu yorumu yaparken ekranda yakın-çekim vardı. skriniar kadrajda olduğu için kendisi de hiçbir şeyin yerinde olmadığını düşünerek yorum yaptı. oysaki sosyal medya platformlarında geniş açıdan çekilmiş görüntüler mevcut ve her şey kitabına uygun yapılmış. top noktada, barış topun başında ve ceza sahası boşken ederson yerine geçmiyor.
    şahsen programı izlemeye devam etmedim ama tahmin ediyorum ki kafasında bunu söylemeyi önceden düşünerek yayına çıktı, ki olabilir, ama insan bu kadar kesin konuşmadan önce pozisyonu bir izler ona göre yorumunu yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın