resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 661
    bazi taraftarlarin takima katki yapan oyuncularin daha sonra o katki sayesinde takima sokabilecegi kadar laf sokabilmeye hakki oldugunu dusundugunu gormemi saglamistir.

    tamam cok buyuk oyuncuydu, tamam takima cok emegi gecmistir, "futbolculugu zamaninda da" tugay'dan sonra en sevdigim turk futbolcusudur ve fakat her takim icin emegi gecen futbolu biraktiktan sonra takima gecirecekse bu takim bitmis arkadas o zaman.

    ıs karakterde bitiyor. cuneyler'e ugurlar'a falan o kadar geriye gitmeye de gerek yok. siz gordunuz mu misal suat kaya'nin falan cikip da tek bir olumsuz soz soyledigini? ha olay olumsuz konusmak da degil, varsa bi elestiri yaparsin. ama sirf giydirmis olmak icin de soynenilmeyecek seyleri soyleyip, sacma sapan seyleri de koz olarak kullanmazsiniz.

    bu kulupte sadece 5 yil oynayan ve turk olmayan hagi hala galatasaray ile ilgili konusurken gozleri doluyorsa ben hakan'dan cok daha fazlasini beklerim arkadas. anladik adnan polat'i sevmiyor olabilirsin, gayet dogaldir. ama adnan polat nefretini galatasaray sevginin ustunde tutuyorsan o zaman benim icin de galatasarayliligin futbolu biraktigin gun bitmis olur.

    hakan sukur cok buyuk futbolcuydu! futbolcuydu...
App Store'dan indirin Google Play'den alın