• 11
    galatasaray için hiç de uzak görmediğim, avrupanın en büyük kupasının şampionluğu.

    ben yaşadığım sürece bu kupa müzemize gelecek arkadaş. birkaç şey eksik galatasaray'da bu iş için. birincisi altyapımız kuvvetlendirilmeli. yeni uefa kriterleri ve nakit yönetiminin düzenlenme zorunluluğu pahalı transferler yapmayı oldukça limitliyor. bu bütün kulüpler için böyle. altyapı kültürü hali hazırda bulunan galatasaray'da altyapıya verilen önem, bu zorlamalar sayesinde kuvvetlenecek. eminim ki galatasaray önümüzdeki 10 yılda mükemmel alt yapı yetenekleri çıkartacaktır.

    taraftarın takıma olan desteği gün ve gün artıyor. ancak yeni stadın yapımı ve kısa vadede bu stadda kazanılacak başarılar bu desteği zirveye çıkartacaktır. ayrıca avrupanın en güzel stadlarından birinde oynuyor olmak hem taraftara hem de takıma müthiş bir hava verecektir.

    hali hazırda galatasaray türkiye'nin en büyük kulübüdür. avrupa nezninde yetenekli ve genç futbolcuları almak açısından da en şanslı takım galatasaraydır. zaten avrupa kültürüne uyum sağlamış tek kulüp olan galatasaray'ın kuruluş amacı dahil herşey şampiyonlar ligi şampiyonluğunu işaret etmektedir.

    umarım bu yazdıklarım sorunsuz ve arka arkaya gerçekleşir, bir kulüp kültürü oluşturur. gerekli ortam oluştuğunda galatasaray'ın şampiyonluğu türkiye'deki tek ve en kuvvetli ihtimaldir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın