resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 657
    kusura bakmasın ne kadar gol atmış olursa olsun, onunla ne başarı kazanmış olursak olalım bu adam artık haddini çoktan aştı. galatasaraylıyım diyorsan bir kere haklı da olsan eski defterleri açıp ta sezon başı, sonu, şampiyonluk maçı demeden takımı yıpratacak şekilde atıp tutmayacaksın. o kadar kolay değil bu işler. vefasızlık yapıyorsun diyorlar. peki hakan şükür ün yaptığı ne oluyor? bizden hakan şükür için vefa talep eden arkadaşlarımız sorarlar mı hiç hakan şükür ün vefa suygusu nerde diye? benim için içinde galatasaray sevgisi bulunan herhangi bir taraftar düzenli olarak maçlara giden herhangi bir taraftar hakan şükür den daha fazla şey vermiştir kulübüne kendi imkanları dahilinde. tamam adam gol attı sevindik. karşılığını aldı. türkiyede en fazla para kazanan oyunculardan biri oldu. kendisi söyledi 7 nesil yetecek kadar param var allaha şükür diye kulaklarımla duydum canlı yayında söyledi.

    artık bütün yarattığı iyi duyguları tek tek yok etmenin son raddesinde. kulübün içindeyken bir cemaatçi tayfa yaratttığı için zaten nefret etmiştim. zamanında fatih terimle girdiği jip diyaloğu, interden uçak biletlerini sözleşmeye dahil etmek istemesi, italyada lahmacunu özledim diye nerdeyse ağlayacak şekilde konuşması beni zaten yeterince soğuttu kendisinden.

    benim için bir ara fenerbahçeye gitmeyi ciddi ciddi düşündüm dediği gün zaten bitmişti.kimse kusura bakmasın bana göre futbolu sadece istatistik olarak görenlerin gözünde efsanedir artık hakan şükür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın