resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 653
    galatasaray'ı ve galatasaraylılığı adnan polat'ın ve yönetim kurulunun malı zannedenleri sinirlendirmiş galatasaray efsanesi. kral'ın bu gece ki açıklamaları bazı çevrelere neden abttı anlayabilmiş değilim. adam yerden göğe kadar haklı.

    lincoln mahlukatına gösterilen töleransın kaçta kaçı gösterildi türk futbolcusuna? emre güngör gibi daha bir futbolcuyu bile tek hatada gönderdik. keza geçen yılın ikinci lig gol kralı özgürcan daha tek resmi lig maçına çıkmadan 250 bin lira(eski parayla 250 milyar) komik bir rakama postalandı.

    ne çabuk unuttunuz lincoln diye bağırdığınız zamanları, oynamadığı halde hemde. şimdi bu gerçekler suratınıza çarpınca kötü mü oluyor? galatasaray'lılık gerektiğinde yaptığın hatayı sahiplenmek ve tekrarlamamaktır.

    hakan şükür şampiyonluklar kazandırırken kral ama eleştirirken bilmem ne oluyor öyle mi? bu mu sizin galatasaraylılığınız? hakan cebimden para verdim demesi galatasaray'ı değil çarpık yöneticileri küçültür. aynı şeyi fatih hoca'da söylemişti. bu olaylar galatasaray'ı küçültmez aksine galatasaray sevgisinin ne kadar derin olduğunu gösterir.

    tabi anlayana. halen bile galatasaray derken insanın boğazı düğümlenip gözleri dolar mı? o günümüzün metin oktay'ı dır fakat ne yazık ki biz insanların değerini ölünce anlamaktayız.

    sen hep kalbimizde ve ruhumuzdasın kral. bir gün yine bir şekilde galatasaray'a dönecek ve başarıdan başarıya koşacaksın. başkaları cekemese bile. gelecek nesil galatasaraylılığı adnan sezgin efendiden değil senin gibilerden öğrenecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın