• 104
    bakırköylüdür. (zuhuratbaba) 1948 doğumlu. an itibarı ile 62 yaşında. zuhuratbaba sahasının üç tarafı kapalıdır. açık olan tarafına sırtını ver, karşıdaki sokağın adı tamburacı osman sokağı hah, o sokakta doğmuş, orada büyümüştür. erkan esentepe'ler ve kaspaoğlu ile yeşildirek ve istanbulspor'da top oynamıştır. erkan esentepe kim mi? lakabı kasap, mesleği de kasap. neyse yazarız onu da bi ara sözlüğe. ya kasapoğlu. of ki of. o da var bu sözlükte. bi ara elimiz ererse onu daha ayrıntılı yazıcaz.

    işin tuhafı dedesi tamburacı osman pehlivan ilk fenerbahçelilerden ama babası galatasaray lisesine vermiş osman abi'yi. galatasaray liseli yani. bir tür süpermen. galatasaray lisesini bitir, yeşildirek'te erkan esentepe ile istanbulspor'da kasapoğlu ile oyna. o arada hürriyet gazetesine de muhabirlik yapmaya başla. eski gazetecidir anlıyacağın. köşe yazarlığına 1995 yılında başlamış ve ayağı uğurlu gelmiştir.

    aynı zamanda çook uzun yıllardır galatasaray kulübü kongre üyesidir ve baya iyi bir çevresi vardır. yayınlanmış kitapları da var. ayrıca beton hafızalılardandır.

    öhm.. biraz sert, biraz da çapkındır.

    -pardon osman abi.

    edit: osman abi, galatasaraylılar cemiyeti genel sekreterliği de yapmıştı. captano hatırlattı. binlerce teşekkür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın