• 895
    (bkz: 2026-2027 sezonu ali sami yen arena kombine kartı)

    taraftarı yolunacak kaz gibi gören dışarıya kedi, camiaya karşı ise aslan kesilen ve iyi niyetli olmadığını her seferinde gösteren bir yönetim ile karşı karşıyayız.

    rakiplere centilmenlik yapan ama taraftara müşteri gibi bile davranmayan bir yönetim var. tek dertleri para diye kabul etsek bile insana bu kadar saygısızlık yapılmaz.

    mart ayında gelecek sezonun kombine satışı yapılmaz. şampiyonlar liginden elenmeden ligde şampiyonluk elden gidecek olursa o da olmadan taraftarın kulübe en bağlı olduğu anda kombineleri satıyorlar. yer değiştirme de yaptırmıyorlar ki üst kategorileri indirimsiz satabilsinler. tamamen taraftara zorluk çıkarmak üzere uğraşan bir yönetim. güya süre 14 gün sure vermişler. zaten 3 günü bayram. açıkladıları gün satış başlıyor.

    şimdi bu parayı toplayıp seçim öncesi ödemeleri yapacaklar. belki de mayısta ilan olsa daha fazla para istenebilirdi. seçim varken bu işe girismeleri tamamen kötü niyetli bir olay.

    galatasaray taraftarının elinden geleni yaptığı dönemde şahsi menfaatleri için kulübü ve taraftarı kamuoyu önünde yalnız bırakan bir de her fırsatta taraftara daha da zorluk çıkaran bu yönetim kulübe daha fazla zarar vermeden kulüpten gönderilmelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın