• 10
    bence günün en güzel zirvesi bu olmuştur. zira halı saha maçı bildiğiniz 14 adamın anlamsızca bir topundan koşup hayvan gibi terlemesinden ibaretti. şimdi bende düşünüyorum "oğlum bu kadro yan yana gelmiş halı saha maçı da ne oluyor" diye. keşke nevizade de gecelere kadar otursaydık diye düşündüm. ama sonra halı saha için verdiğim kapora götüme girmesin diye fazla da sesimi çıkarmadım. neyse özellikle nkfvas ın tee izmirden kalkıp gelmesi bize eşlik etmesi ve üstüne halı saha maçında oynaması bizler için bir şerefti. ama ben olsam hacı tee burdan izmire halı saha maçı için gitmek mi pek mantıklı gelmiyor. zaten kısıtlı bir süre var, ben olsam ikoncanlarla ilgilenirdim.

    ayrıca uzun zaman sonra görmüş olduğum thisthebesttillwedobetter ve bunu yazan tosun kardeşlerimde sağolsun buluşmayı avrupa birliğine gireceğizde lobi faaliyetlerinde neler yapabilrizi tartışıyorlar gibiydiler. bir başladılar kulübün ekonomik yapısından, tmsf den yardıra yardıra elitliğin dibine vurdurdular. ee geriye kalan nkfvas, captano, feanor ve bendeniz önce futboldan başladık ama sonra baktık bu kadar erkek yan yana gelirde karı kızdan bahsetmezse olmaz diye düşündük ve konuyu karı kıza kaydırdık. tabi bunda sıcağın vermiş olduğu ateşin başa vurması mekana girip çıkan güzel hanımefendilerin olması etkili olmuştu. yoksa eminim aklımıza bile gelmezdi bu tür konular.

    ayrıca serbestadam ilk defa beyoğluna geldiğinden buluşmadan önce ona müzemizi gezdirdim. geriye kalan pilgrim, soyozan, substance bildiğiniz aros, portos, aramis gibiydiler. soy ozan jager i perşembe günü getirecek inşallah o zaman görün bizi.

    benim bu denli mutlu eden bir organizasyonda oldukları için hepsine teşekkür ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın