• 17
    püiiiii... sözlükte azmışlar yine. frank rijkaard eleştrilerinin altı küfür kafir kaynıyor.

    mars olmaya doyamadılar arkadaş. bin defa mars ettik hala küfür kafirdeler.

    ben yakaladığım aptal fenerlileri kızdırıp (çoğunlukla aptal oluyorlar zaten) maç sonucuna, şampiyonluğa filan götüne iddiaya girerim. bu sayede hiç kaybetmeyip çok sayıda fenerlinin götünü kazandım. gerçi yavşak olduklarından hiç biri verdikleri sözü yerine getirmese de (yerine getirmeye kalksalar da bi halt yapacağımız yok) bankalar caddesindeki bir arkadaşıma kazandığım her göt için o fenerli elemanın adı ve üzerinde göt figürü kazınmış sarı pirinçten bir plaket yaptırıyorum.
    bunlar epey birikince evimin bir odasını müze haline getirdim. evime gelen her misafire de bu fenerli götü müzesini gezdirmekten acaip haz duyarım. tek korkum her hangi bir galatasaray taraftarının kurnaz bi fenerliye denk gelip böyle bir iddiaya girerek senelerce süren bir çaba ile oluşturuduğum bu karizmanın yerle bir olmasıdır. bu arkadaşları uyarıyorum; sakın. sakın kimse ile böyle saçma sapan iddialara girmeyin.

    hele rijkaard konusunda. aman!

    hatırlarsanız geçen sezon başında sakat adedini vermiştim ve tutmuştu. şimdi de buraya yazıyorum; eğer çok sağlam transferler yapılmaz ise bu kadro 8 ile 11 arası sakat verir. şimdi hesapla bakalım, bu kadro 8 ile 11 arası sakat verince takım sahaya kimle çıkıp top oynar!
    ayrıca geçen seneki kadro ile tırtlayan rijkaard bu kadro ile bırak sistemini oynatmayı doğru dürüst futbol oynatamaz. kimle oynatacak ayağa bol pası? arda?, serdar?, servet?, ali turan?, cana?, sarp?, batdal?, baros?, vs. kim?

    kadroya bak. bu kadroyu çeşitli dizilişler ile sahaya çıkartıp belki oynatırsın da, öyle kaleciden başlayıp bol pasla rakip kaleyi bulmaya çalışırsan babayı alırsın. daha orta sahada ananı ağlatırlar senin ve ölümcül sayıda sakat verirsin bu ligde. ha bir de sol bek ve sağ beki ileri çıkartıp 2+8 oynatması var ki rijkaardımızın, takdire şayan. zar zor o da durandan bi gol bulursan bul ondan sonra yat 1-0'a. elin oğlu salak ya. bu kadro ile 2+8 de zor görürüsün karşı onsekizi. tek umudun duran toplar. allah sabır versin galatasaraylı.

    ha bir de kötü haber;
    (bkz: elimizdeki kadro yeterli)
    imza: frank rijkaard.
App Store'dan indirin Google Play'den alın