resim
Branimir Poljac
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:40
Boy:1.80
Uyruk:Norveç
  • 13
    konyaspor müthiş bir insanlık örneği göstererek, kazandıkları kupayı norveç'e kadar gidip kendisine armağan etmişlerdir. yanında olduklarını, onu unutmadıklarını en güzel şekilde gösterdiler.

    poliac norveç'te tedavisine devam etmekte.

    ziyaretin videosu burada. http://www.ligtv.com.tr/...=1&hid=75347

    ayrıca geçtiğimiz ay konyaspor.com'da yayınlanan kendi açıklamaları şu şekilde.

    ''öncelikle destek veren herkese selamlarımı yolluyorum. bu kadar destek göreceğimi hiç beklemiyordum. benim için websitesi hazırlanmış, maçlarda benim için afişler yaptırılmış ve şampiyonluk bana armağan edildi. bütün bunlar için herkese çok teşekkür ediyorum.

    2 nisan günü konya'da geçirdiğim o talihsiz kazada çok üzüldüm, adeta yıkıldım. ama hayatta kalmam muzice olarak değerlendiriliyor. çok şükür ki, kardeşim mario'da da önemli bir şey yok. ikimizde hayattayız. şu anda çok ama çok kötü hissediyorum, inancımı koruyorum tekrar ayağa kalkacağım.

    yaklaşık 2 aydır fizik tedavi alıyorum. yavaş yavaş omuzlarımın kollarımın hislerini gün geçtikçe daha iyi hissediyorum. bu da umudumu gün geçtikçe daha da güçlendiriyor, benim moralimin düzelmesini sağlıyor. doktorlar da tedaviye çok hızlı cevap vediğimi söylüyorlar.

    şu anda bile konya'da hatta türkiye genelinde benim için dua ediyorlar. bu benim için en büyük umuda bağlanışımdır. düşünebiliyormusunuz benim için konyaspor taraftarları site açtılar ve tüm dünyadan herkes mesaj atıyor. benimle birlikte olduklarını belirtiyorlar. bundan daha güzel şey ne olabillir.

    konyaspor şampiyonluk piriminde beni de listeye eklemiş. maddiyatı bir kenara koyalım bunun vefasını ömrüm boyunca unutmayacağım. üstelik takım arkadaşlarım, şampiyonluk kupasını bana armağan etmişler. kupa ile ziyaretime gelmek istiyorlarmış bunu duyunca çok duygulandım. ne kadar büyük bir camiada top oynadığımı şimdi daha iyi anladım. ayrıca stabek'li eski takım arkadaşlarımada çok teşekkür ederim. onların da desteği büyük oldu.''
App Store'dan indirin Google Play'den alın