• 160
    bazı şarkılar vardır dinleyince beni hayatımın bir parçasına götürür. bunun sebebi o zaman aralığında belki şarkıyı ilk defa dinlemem veya çok kez dinlememden kaynaklıdır. zihnim şarkının melodisiyle sözleriyle anılarımı bir arada tutar.

    “unforgettable” isimli şarkıyı duyunca 6 şubat 2023 depremleri ve kaybettiklerimiz aklıma geliyor. sebebi malumunuz muhammed kardeşimizin aramızdan ayrılmadan birkaç saat önce yaptığı paylaşım. o günlerde ilgili paylaşımı defalarca kez üst üste izlemişimdir. sadece birkaç saat önce ne kadar mutluyken başını yastığa koyup belki de hiç uyanamayışını düşünürdüm hep. şarkı ismiyle de uyumlu olarak unutulmayacak/unutulmamalı olan elim hadiseyi hatırlatıyor.

    bu vesileyle muhammed kardeşimize ve kayıplarımıza bir kez daha rahmet diliyorum. böyle büyük acıların bir daha yaşanmamasını diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın