21:00 Borussia-Park
0 - 1
  • 124
    fenerbahçe yine, yeni, yeniden yenmiştir bizi. yazıklar olsun, ne diyeyim ki. ayhan'a bakıyorum, dakika 88 küsür, faul yapıyor, ardından da gülüyor. takımın tek forveti olan batdal'ı oyundan alan rijkaard, cumhur'u falan soktu oyuna. rijkaard'ı geldiğinden beri her zaman savunmuşumdur, ama işin ciddiyetinde değil. yavaş yavaş tüketiyor kredisini, bitti bitecek. polyanacılık mı oynuyordum diyorum acaba ben şimdiye kadar, total futbol falan. sanırım polyanacılık oynuyormuşuz, umarım ben yanılırım tabii de polyanacılık falan oynamıyoruzdur.

    ne diyeyim ki ben şimdi. bahaneleri hazır bizimkilerin di mi, sıradan bir hazırlık maçıydı. ciddiye almadıydık da zarttı zurttu. anlamıyorum ya, karşındaki takım fenerbahçe ve sen abuk sabuk işler yapıyorsun, olacak şey değil! yönetim de keita'yı falan göndersin, elano, arda, kewell bunlar da gitsin, para gelsin. gökhan zanla falan total futbol oynarız, eldekilere şükür etmek lazım di mi?

    fenerliler bağırıyor ya hani, işte böyle her sene böyle cimbom'a böyle diye. katılmamak mümkün değil. ruh yok arkadaş ruh yok! sallamıyor kimse. maçta en beğendiğim isim serdar özkan'dı. helal olsun serdar'a, takıma yeni gelmesine rağmen en çok mücadele edenlerdendi. bir de arda ile servet işte. bir kaç kişi daha var öyle, gerisi fos. ne işleri var bunların bu takımda anlamıyorum, gerçekten anlamıyorum. bir de sakattı falan diye kewell'ı gönderceklerdi. hangisi bir tane kewell eder sorarım size?

    biz gidelim cumartesi günü almanya 8. lig takımlarına 4,5 gol atalım, sonra polyanacılık oynayalım. aslında ne var ki, niye büyüttüm di mi... sıradan bir hazırlık maçı.. değil işte, sıradan bir hazırlık maçı falan değil! karşındaki rakip fenerbahçe! ezeli rakibin! ciddiye almak zorundasın. rakibin 10 kişiyle 75 dakika boyunca mücadele ediyor ve seni yeniyorsa, sorun vardır. diyecekler şimdi galatasaray'da eksik çok, takım hazır değil vs. fenerbahçe'de savunmanın bel kemiği lugano yok, orta sahanın en önemli ismi emre yok. hazır değiller diyecekler bir de işte, köln'den 5 yedi bu fenerbahçe. çok hazır di mi?

    gitsin bizimkiler hala bilica'nın, volkan'ın, cristian'ın elini sıksın, samimi olsun. onların yaptıkları ortada ama, işte. neyse ya, sonumuz hayır olsun ne diyeyim..
App Store'dan indirin Google Play'den alın