• 311
    son yazisinda muhtesem seyler yazmis. semih ve gol. harika bir gol. sahane bir gol. gol. sükürler olsun seni doguran anaya*.

    iste o yazi; http://www.hurriyet.com.tr/...15371196.asp?gid=362

    ne demis namik kemal, öyle g..e böyle y..k

    peki bunlara ne diyecek?

    1- emre belözoglu'nun her galatasaray maci öncesi ishal olmasi dostluk degil de nedir?

    2- volkan demirel'in topu poposuyla kontrol etmesi, topa olan sevgisinden onu icine almaya calismasi ancak dostlukla aciklanabilir.

    3- güiza'nin türkiye'ye geldigi ilk sezon 3 ay boyunca seks yapmamasi ancak bu dostlugun belirtisi olabilir.

    4- zaten bilica toprak altinda kalmis gizli dostluklari cikarmak icin penalti noktasini kazmisti...

    5- hatta önder turaci dostlugumuzun serefine icip kelebek marka zigon sehpa takimini bir vurusta parcalamisti.

    6- fenerbahce takiminin iki kere son hafta sampiyonlugu kacirip bizi güldürmesi, ömrümüze ömür katmasi ne olabilir sizce?

    7- peki bana bunun cevabini verin; timsah yürüyüsü deyince akliniza ne geliyor? hele o yürüyüsü yapanlarin arasinda odunlarin oldugu da düsünülürse... resmen baris yürüyüsü yahu!

    8- aziz yildirimin "r" harflerini telaffuz edememesi görece daha kibar, hani fransizca gibi, bir aksanla konusup ortami yumusatmak icin zaten... ali sen de bu konuda basariliydi. zir zir zir konusurdu...

    9- sene 1983, fenerbahce kulislerinde neler konusuluyor biliyor musunuz? bilmiyorsunuz. o dönemki kulüp kurmaylari bir araya geliyor ve galatasaray basta olmak üzere tüm dostlari sevindirmek adina en az 49 sene türkiye kupasindan bile bile elenme karari aliyorlar ve bu gelenek hala devam ediyor.

    10- survivor adasi örnegini hatirlatmakta sakinca görmüyorum. dostluk demek survivor demek.

    11- sanirim dostlugu en iyi anlatan örnek bu olacak; fenerbahce taraftari neden her derbide "dag basini duman almis" veya "arabada bes, evde onbes" diyor. neden olabilir? bir düsünün lütfen...

    12- alex yalan söylüyor! yalandan korkmam yilandan korktugum kadar. alex adam degil. adamsa fenerbahce'ye türkiye kupasini kazandirsin. haha.

    söyle bakalim alex, islam'in sartlari nelerdir?
App Store'dan indirin Google Play'den alın