• 169
    medyada birileri şu fb'nin her kendini yere bırakan oyuncusuna faul olmasa bile faul verilmesine, topu kaptırınca da faul vermesine ses çıkarsın artık arkadaş. bu maçta da göztepeli oyuncular dokunamaz oldu fblilere. çünkü faul çalıyorlar.

    maçın başında 2'ye 1 pozisyonu yedikleri gibi. bakalım dolaylı bir pozisyon için bizim maçtan sonra açıklama, paylaşım yapan göztepe maç başındaki bu skora doğrudan etki eden pozisyon için bir şeyler yapacak mı?

    göztepe bu kadar eksik olmasa bugün rahat yenerdi fb'yi. eksiklere rağmen doğru oynadı göztepe. ve uzun zamandır fb'ye karşı bir takım bize karşı oynayan anadolu takımları gibi oynadı fb karşısında. geriyi kalabalık tuttu. ve hızlı çıkmayı planladı. had bildi. genelde fb rakipleri açık oynayıp dağılıyordu. fb'ye karşı da doğru oyun bu!
App Store'dan indirin Google Play'den alın