• 7
    bak. ya da bakın. şu platformda "x'i beğenmeyenin futbol bilgisinden şüphe ederim.", "y'yi beğenmeyenler de varmış ya şu sözlükte, ben daha da buraya yazmam arkadaş." gibisinden bir entry girmek, onu da geçtim bunun üzerine başlık açmak, hadi onu da geçtim bu başlık altında "x" şahsını beğenmemeyi cahillik diye nitelendirmek, afedersiniz ama sizi cahil yapar.

    buraya yazan kişi, isterse lionel messi'yi beğenmesin. beğenmez arkadaşım, sanane! beğenmiyor adam! bunun üzerinden sen kendine niye prim yapmaya çalışıyorsun ki? hadi tamam illa öyle düşüneceksen tamam o kişilerin hakkında yine devam et "cahil" diye düşünmeye. ama niye ulu orta bir platformda "yarası olan gocunur" mottosuna sığınarak laf sokmaya çalışıyorsun?

    yazar kişisi, kimseye hakaret etmediği ölçüde, istediğini beğenir, istediğini beğenmez. istediğini eleştirir, istediğini eleştirmez. şu sözlükte rijkaard'ı da sevmeyen onca insan var ve ben onlara gösterilen tepkiye de karşıyım esasında. mantık çerçevesindeyse eğer beğenmeme nedeni, eleştirme sebebi, okursun geçersin, katılmasan da. bu onun "görüş"üdür ve bu ne onu futbol cahili yapar, ne de seni futbol bilgini.

    ha unutmadan, ben de bir futbol cahiliyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın