• 305
    --- alıntı ---

    golcü arayan f.bahçe gyan ya da grafite’de sona yaklaştı. yöneticiler iki yıldızdan birini bu hafta içinde açıklayacak.

    yabancı transferinde stoch dışında henüz kimse ile anlaşamayan f.bahçe’den taraftarlarına bir iyi bir de kötü haber var. iyi haber; uzun bir süredir golcü arayan sarı-lacivertliler bu hafta yıldız bir forveti kadrosuna katacak. yönetim uzun süredir gündemde yer alan gyan ve grafite konusunda çalışmalarını aralıksız sürdürürken iki oyuncu da bitme aşamasına getirildi.

    gerek rennes’de forma giyen asamoah gyan gerekse wolfsburg’un golcüsü grafite’nin kulüpleriyle büyük ölçüde anlaşma sağlandı. oyuncuları ikna etme konusunda da temaslarını sürdüren f.bahçe yönetimin iki isimden birini bu hafta içinde açıklayıp taraftarları sevindirmesi bekleniyor.

    kötü haber ise sağ kanatta... aykut kocaman’ın kadrosunda görmek istediği krasiç’in arkası kesilmeyen kaprisleri ve juventus’a gitme ihtimalinin ortadan kalkmasına rağmen f.bahçe’ye onay vermemesinin ardından bu oyuncu için yapılan görüşmeler askıya alındı.

    sırp oyuncunun alternatifi dia’nın da gerek kulübü nancy, gerekse menajerlerinin çıkardığı pürüzler sarı-lacivertlileri bu oyuncudan da soğuttu. iki oyuncuda da yaşanan bu gelişmelerin ardından yönetim sağ kanada oyuncu arayışlarını dondurdu.

    --- alıntı ---

    kaynak: gazetevatan.com
App Store'dan indirin Google Play'den alın