resim
İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu
Görev:Başkan
Takım:Türkiye
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 2011
    durmadan galatasaray’a düşmanlık yapmaya devam ediyor ve galatasaray yönetimi ile camiası konuşup konuşup hiçbir şey değiştiremiyor.

    bu ne demek ya? galatasaray’ın maçını ertelemiyoruz ama başakşehir’in maçını erteliyoruz. ne demek trabzonspor 5 gün arayla, galatasaray ise 3 gün arayla maç yapmak zorunda olsun?

    biz de ne olursa olsun devam maçlara çıkmaya devam edelim diyelim. aynen ağzımıza etsinler, biz de savaşacağız diye eyvallah mı diyelim? maçlara çıkılsın mücadele edilsin ama ne demek hiç bir yaptırım gücümüz olmasın bu adama karşı? bir de bu adama 'sakın ha, aramızda konuşulanları söyleme' diyen bir galatasaray başkanı var. galatasaray’a düşmanlık yaptığı, gizli ajandası olan bu sahte kabadayıyla aranızda ne konuşabilirsiniz? dalga mı geçiyorsunuz bizimle?
App Store'dan indirin Google Play'den alın