Hazırlık Maçı
20:00
4 - 0
  • 3
    --- alıntı ---
    maça doğru: galatasaray – pas hamedan

    galatasaray, 2010-11 sezonu yaz kampının üçüncü hazırlık maçında iran’ın pas hamedan takımıyla karşılaşacak.

    galatasaray televizyonu’ndan naklen ekranlara gelecek mücadele, tsi 20.00’da başlayacak. galatasaray’ın hazırlıklarını sürdürdüğü antrenman sahasında basına açık ve taraftara kapalı şekilde gerçekleşecek karşılaşma öncesinde iki takım hakkındaki son bilgiler şu şekilde:

    maç: galatasaray – pas hamedan
    tarih: 18 temmuz 2010 / 20.00
    yayın: galatasaray tv

    galatasaray

    yeni sezon çalışmalarını hollanda’nın venlo kentindeki horst kasabasında sürdüren galatasaray profesyonel futbol a takımı, ilk hazırlık maçında kleve ile karşılaşmıştı.

    kleve’nin ev sahipliğinde gerçekleşen mücadelenin her iki yarısında farklı kadrolarla sahada yer alan galatasaray, ilk devrede milan baros ve barış özbek’in golleriyle soyunma odasına 2-0 önde gitti. ikinci devrede ise caner öztel ile mehmet batdal’ın golleri vardı. karşılaşmadan 4-0’lık galibiyetle ayrılan takımımız, ikinci hazırlık maçında ise homberg ile mücadele etti. galatasaray, rakibine mehmet batdal, serdar özkan, arda turan, mustafa sarp ve ahmet kesim’in attığı gollerle 5-0’lık üstünlük kurmayı bildi.

    sol arka adalesinde yaşadığı problem nedeniyle takımla birlikte çalışamayan çağlar birinci ve sağ aşil tendonunda ağrı hisseden milan baros’un sakatlıkları devam ediyor.

    pas hamedan

    pas hamedan, iran’ın önde gelen kulüplerinden pas tahran’ın yaşadığı çözülmelerin neticesinde 9 gaziran 2007 günü kuruldu.

    coğrafî koşullar gereği alvand dağı’na yakın olması nedeniyle ilk olarak alvand hamedan adıyla mücadele eden kulüp, bazı görüşmelerin ardından pas hamedan ismini aldı. on sekiz takımlı iran profesyonel futbol ligi’nde geçtiğimiz sezonu 14. sıradan kapatan pas hamedan, en iyi derecesini 2007-08 sezonundaki beşincilik sonrasında yakalamıştı.

    teknik direktörlüğünü 41 yaşındaki ali ashgar modir roosta’nın yaptığı rakibimizin en golcü ismi hadi ashgari. 2009-10 sezonunda oynadığı 29 maçta 10 gol atan ashgari, iki sezon önce rah ahan takımı için kaydettiği 18 golle iran profesyonel futbol ligi’nin gol kralı olmayı başarmıştı. kadrosunda slovakya, tacikistan, malta ve ermenistan’dan birer oyuncu bulunduran pas hamedan’ın takım kaptanlığını iranlı omid khouraj yapıyor.

    pas hemadan, iran profesyonel futbol ligi’ndeki maçlarına shahid mofatteh stadı’nda çıkıyor.

    galatasaray profesyonel futbol takımı’nın hollanda / venlo’daki hazırlık kampında oynayacağı iki maçın programı ise şöyle:

    21 temmuz 2010 20:00 (cet), 21:00 (tsi)
    galatasaray – fenerbahçe (spor toto dostluk kupası)
    borussia park, mönchengladbach / almanya

    24 temmuz 2010 19:00 (cet), 20:00 (tsi)
    nec nijmegen – galatasaray
    volksbank arena, kleve
    --- alıntı ---

    http://www.galatasaray.org/...plari/haber/7376.php
App Store'dan indirin Google Play'den alın