• 43
    içimdeki barış özbek potansiyelinin bir kez daha ortaya çıktığı maç. :) galip gelen haklıdır felsefesiyle değil ama yendiğimiz takımdan haliyle daha iyi oynadığımızı düşünüyorum. bunun sebebi de savunma yapmamızdır. başka bişiy değil. halı sahada istikrarlı savunma yapan kazanır. sen kekemespiker- serbestadam - ailecek fanatik- iulian filipescu ile savunma dörtlüsünü oluşturursan önüne de sadece koşan adam* * beni koyarsan kazanırsın. önümüzde oynayan elland road ve belgarath ise skor yükünü üstlendiler. zaten herkes en iyi iş yaptığı pozisyonda oynarsa takım daha verimli oluyor.

    maçla ilgili olarak : bence birisinin top kaybına kızıldığı ve onun suçundan gol yenildiğini düşünmek yanlış. bu yüzden oyunu bir anlığına bile olsa bırakmak daha da yanlış. çünkü golü takım yer. sadece kaleci yemez. herkes birbirinin hatasını kapatmak için yardımlaşırsa oyun döner. yensen de yenilsen de zevk alırsın. bunu söyleyince kıymeti kalmıyor ama maç boyu herkesten fazla koşup savunmada açık kapatmaya, ileride top kapmaya çalıştım. maçın sonunda bir pozisyon hariç ağzımı açmadım. demek ki bu kadar efor sarfedilmesine rağmen gerginlik olmadan da maç oynanabiliyor.

    son olarak söylemek istediğim bişiy var. areyouplayer beni gördüğü yerde öldürebilir. :) kendisine bir maç boyu sıkı markaj yapmama rağmen bana ve esprilerime dayandığı için teşekkür ederim. bir ara kalecisinden topu alıp oyuna sokacaktı. orada da baskıya devam ettim. maçtan önce belgarath en önemli oyuncularının kendisi olduğunu söyledi. ben de maç boyu en azından koşu yolunu kapatmak amaçlı savunma yaptım. sadece halı sahadan araba ile ayrılırken demir kapıyı açıp ilerlemesini sağladım. bu da gecenin esprili bir anıydı.

    gelen herkese tekrar teşekkürler. keşan' dan her istanbul' a gelme fırsatım olduğunda maçlara katılmaya çalışacağım.

    editozzi: maçta en bariz hatam şuydu: hadomer' e bir kez top kaptırdım. adam gitti. dört kişinin arasından dans ederek gol attı. platini misali. :)

    en önemli hatırlatma: vezirspor halı sahanın en önemli kuralı ise halı sahada olanın halı sahada kalmasıdır.* *
App Store'dan indirin Google Play'den alın